Všetko o svadbách po 2. vlne pandémie už tento piatok

TA3
4.8.2021 14:43

Pandémia koronavírusu zmenila osudy mnohých zamilovaných párov. V rámci protipandemických opatrení prišlo k výraznému poklesu počtu svadieb už počas prvej vlny koronavírusu.

Všetko o svadbách po 2. vlne pandémie už tento piatok
TA3

Mnohé páry museli svadobné oslavy zrušiť a nezostávalo im nič iné, ako čakať na najbližšie uvoľnenie opatrení. Na svadby, na aké sme boli zvyknutí pred pandémiou, sme museli zabudnúť. 

Ako pandémia ovplyvnila svadby? Čo všetko je potrebné, aby ste mali svoj deň D tak, ako sa patrí? Na čo sa pripraviť, aby ste mali svadbu podľa súčasných reštrikčných opatrení? Aj to sa dozviete už tento piatok na TA3.

Prinesieme rozhovor s dátovým analytikom Ivanom Bošnákom, zástupcami svadobných agentúr, módnou návrhárkou a hudobnými skupinami, ktoré účinkujú na svadbách.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 6. 8. 2021 na mailovú adresu pytajsa@ta3.com.

Sledujte TA3 v piatok 6. augusta 2021 od 8.30

Rýchlo, overene, naživo

TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok