Smútok vystriedali slzy dojatia. Šermiarku po prehre v Tokiu požiadal o ruku jej tréner

TA3
5.8.2021 06:00

Tohtoročná olympiáda v Tokiu píše aj romantické príbehy. Jej hlavnou hrdinkou sa stala argentínska šermiarka Maria Belen Perez Maurice. Zápas s maďarskou športovkyňou sa pre ňu síce skončil prehrou, no hlavu v smútku dlho nemala.

Smútok vystriedali slzy dojatia. Šermiarku po prehre v Tokiu požiadal o ruku jej tréner
ČTK

Šok v živom vysielaní

Mauriceovú čakal v druhom kole súboj s Maďarkou Annou Mártonovou, ktorý pre ňu nedopal úplne podľa predstáv. Smútok však po prehre 15-12 vystriedala obrovská radosť, o ktorú sa postaral jej tréner a zároveň partner Lucas Guillermo Saucedo. 

V momente, keď v mixzóne poskytovala živý rozhovor pre televíziu, sa za športovkyňou objavil jej priateľ a v ruke držal nápis "Vezmeš si ma?". Šok vystriedali slzy dojatia po tom, čo pred ňou partner pokľakol a zamilovaná dvojica sa pobozkala, píše Evening Standard.

Usporiadajú grilovačku

"Reportér, ktorý so mnou robil rozhovor, mi povedal, aby som sa otočila. Lucas držal papier. Na všetko som v tej chvíli zabudla. Sme veľmi štastní, samozrejme, sú u nás aj hádky, ale užívame si čas vzájomný čas," prezradila šťastná Maria.

"Máme sa veľmi radi a chceme spolu stráviť celý život. Oslávime to v Buenos Aires a usporiadame veľkú grilovačku," dodala s tým, že o svadbe diskutovali už predtým, no žiadosť o ruku ju aj tak prekvapila.  

Zlepšil jej náladu

Lucas požiadal svoju partnerku o ruku v pondelok ráno. Na mieste poprosil jedného z dobrovoľníkov o hárok papiera, aby naň mohol napísať svoj návrh. Dobrovoľník najskôr odmietol. Lucas mu však na výmenu ponúkol svoj olympijský odznak, čo dobrovoľníka presvedčilo. 

"Milujem ju. Keď prehrala zápas, bola veľmi smutná. Moja žiadosť možno pomôže zmeniť jej náladu. V tej chvíli som to napísal na papier," dodal s tým, že ak by zápas vyhrala, pravdepodobne by so žiadosťou počkal na iný okamih. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok