Manželka strieborného Roryho Sabbatiniho prehovorila o jeho tetovaní

TA3
2.8.2021 13:44

Golfista Rory Sabbatini vybojoval na olympiáde v Tokiu pre Slovensko prekvapivú striebornú medailu. Následne sa okrem gratulácií objavili aj špekulácie o jeho tetovaní. Viac o symbole na Sabbatiniho ramene povedala jeho manželka Martina Sabbatini na Facebooku .

Manželka strieborného Roryho Sabbatiniho na Facebooku prehovorila o jeho tetovaní
TASR/AP

Objavili sa názory, že vytetovaný symbol pripomína znak juhoafrických neonacistov AWB, čiže Afrikaner Weerstandsbeweging. Podľa odborníka na extrémizmus Dušana Mila, ktorého cituje Sme.sk, sa symbol "triskele" môže interpretovať ako spojenie troch špirál, sedmičiek alebo ľudských nôh. Objavuje sa vo viacerých kultúrach, pričom sa stal aj znakom rasistickej organizácie – Hnutia odporu Afrikáncov.

Martina Sabbatini na Facebooku tieto interpretácie rázne poprela. Tvrdí, že také isté tetovanie má aj ona a ide o čisto osobnú záležitosť manželov. "Aby sme sa vyhli zbytočným otázkam, tak tetovanie na Roryho ramene sú tri LLL, ja mám rovnaké, ale na inej časti tela, dali sme si to vytetovat pár dní po našej svadbe," píše Sabbatini.

Vysvetlila, že tetovanie ukrýva tri slová: Love, Laugh, Loyality, teda smiech, láska a lojalita. "Sú to symboly nášho vzťahu a naše oporné body! Tri symboly LLL si pripomíname vždy, keď sa napríklad pohádame!" napísala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok