Povinná výbava tohto leta: Slamenú kabelku využijete do práce, na večeru i na pláž

TA3/zm
2.8.2021 08:00

Vy ju ešte nemáte? Kabelka z prírodných materiálov je hitom sezóny! Oplatí sa do nej investovať, využijete ju na milión spôsobov.

Povinná výbava tohto leta: Slamenú kabelku využijete do práce, na večeru i na pláž
Mohito

Slamená taška je povinnou výbavou tohto leta. Ak si jednu kúpite, neoľutujete. Hodí sa prakticky ku všetkému, je zvyčajne dostatočne veľká, aby ste do nej zmestili potrebné veci a vyzeraá mladistvo a štýlovo.

Prírodné materiály

Prírodne materiály zažívajú svoj veľká návrat, tak ako aj ručné práce. Niekomu táto móda evokuje štýl hippies, no záleží od vás, ako jednotlivé kúsky zladíte. Slamená kabelka nemusí nutne evokovať, že idete z festivalu alebo na pláž. Je to univerzálny kúsok, ktorý využijete pokojne i do práce.

Slamenú tašku zoženiete v rôznych veľkostiach, ak by ste šli do maxi verzie, tá môže evokovať, že ste pobalené na pláž. Ale pokiaľ sa budete držať zlatej strednej cesty, je to kabelka na každodenné nosenie.

Nemusíte siahať po čisto slamenom type, môžete sa poobzerať po taške, ktorá je v kombinácii s látkou, kožou alebo háčkovaním. Všetky maj naturálny nádych a presne to sa nosí.  

Slamená kabelka Mohito

K čomu sa hodí

Táto taška sa dá kombinovať na mnoho spôsobov. Najlepšie ukáže pri kvetinových šatách, ktorým dodá letný šmrnc a mladistvý nádych. Perfektne ňou doplníte aj jednofarebný outfit, pri ktorom aspoň vynikne. Do tretice skúste kombináciu s denimom.  

Hoci už dávno neplatí pravidlo, že kabelka a topánky musia ladiť, v tomto prípade sa zlaďte aspoň v podobnom naturálnom tóne. Sandále na platforme alebo espadrily so slameným detailom na podrážke ukáže s takouto taškou výborne.

Ďalšie inšpirácie nájdete v našej fotogalérii.  

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok