PR správa Ženy

Elektronika pre ženy je stále častejším darčekom

PR
31.7.2021 06:05

Kto nedal svojej mame, priateľke alebo babičke vonnú sviečku, hodvábnu šatku alebo kozmetický balíček? Tri klasické darčeky spolu s kyticou kvetov a chutnou čokoládou nikdy neurazia, ale čoraz viac ľudí siaha aj po modernejšom riešení darčekovej dilemy.

Elektronika pre ženy je stále častejším darčekom
Freepik

Výrobcovia elektroniky na to reagujú obliekaním klasických produktov do farebnejších a tematických kabátov - od instantných fotoaparátov po toastovače v tvare jednorožcov - ale aj vývojom produktov cielených iba na ženskú populáciu. Najhorúcejšie trendy môžeme rozdeliť do troch kategórií.

V prvej sú praktické elektronické darčeky, ktoré robia život človeka pohodlnejším a sú unisex. Druhú kategóriu napĺňa elektronika, ktorá umožňuje ženám zvládnuť príjemné kozmetické alebo zdravotné procedúry v pohodlí domova a ušetriť tak peniaze alebo spestriť svoju rutinu starostlivosti o telo. Tretia kategória je tvorená hravými dizajnmi a vecičkami pre radosť, o ktorých ste netušili, že ich potrebujete, až kým ich nedostanete. Z každej sme vybrali niekoľkých zástupcov, ktorí by nemali ujsť vašej pozornosti.

Praktické elektrodarčeky pre ženy

  • E-kolobežky - je ťažké povedať či sú viac praktické, alebo zábavné. Sú ľahké a skladné aj v menšom byte. Rýchlo sa s nimi prepravíte z miesta na miesto aj cez úzke uličky. Okrem toho majú ako ekologický rozmer a v porovnaní s autami a mestskou hromadnou dopravou zanechávajú oveľa menšiu uhlíkovú stopu.
  • Bezdrôtový ovládač na stlačenie spúšte vášho fotoaparátu - aj keď smartfóny ponúkajú možnosť „stlačenia“ spúšte slovom, maličký ovládač to zvládne rýchlejšie a spoľahlivejšie. S fotoaparátom, tabletom alebo telefónom komunikuje bezdrôtovo, cez Bluetooth. Perfektné pre milovníčku selfies a jej dvorného fotografa, ktorý je už z fotenia unavený!
  • Batérie do notebooku - používa ho neustále, na prácu, na e-maily, na prehrávanie videí z YouTube popri česaní vlasov v kúpeľni... A aby so sebou nemusela stále nosiť nabíjačku a nemotorný kábel, doprajte jej kvalitnú baterku, ktorá predĺži životnosť notebooku možno aj o pár rokov. Je to eko a to je cool!

Elektronika pre krásu a starostlivosť o svoje zdravie

  • UV/LED lampa na gélové nechty - jednoduché LED alebo UV lampy na vytváranie gélových nechtov ocení každá žena, ktorá chce pôsobiť upravene a zároveň si nechce upravovať manikúru každý večer. Laky si na nechty nanesie bežným spôsobom, hlavný rozdiel je v procese schnutia, alebo skôr vytvrdnutia. Možno sa vám investícia do tohto darčeka vráti a upraví nechty aj vám!
  • Minichladnička / ohrievač na kozmetické produkty - tento tip je zdanlivým luxusom. Keď sa však rozhodnete do nej investovať, takýto darček rozhodne poteší. Chladivé krémy a masky vďaka nej ostanú poruke a nikto si ich v kuchynskej chladničke nepomýli s jedlom. Funkcia ohrievania a chladenia sa hodí aj na prípravu vlhčených uterákov, ktoré si priložíte na tvár kvôli lepšej absorbcii kozmetických prípravkov alebo kvôli osvieženiu.

Hravá a zábavná elektronika pre ženy

  • Ultra-mini projektor - hodí sa pre ženu, ktorá rada trávi čas so svojimi priateľmi pri dobrom filme na nekonvenčných miestach. Letné kino nebolo nikdy menšie - teraz sa vám zmestí doslova do kabelky. Oceníte ho aj na letnej dovolenke či už na chate v lese, alebo v prímorskom hoteli.
  • Instantný fotoaparát alebo tlačiareň na fotografie - koľko spomienok zostáva uzavretých v našich telefónoch? Každú ženu potešíte minitlačiarňou na fotografie alebo instantným fotoaparátom na zachytenie neopakovateľných momentov.
  • Difuzér - ak je žena, ktorú chcete obdarovať, milovníčkou hygge, k tej správnej atmosfére ocení aj príjemnú vôňu. Vonné sviečky majú v posledných rokoch poškodenú povesť - môžu viesť k požiarom a nie sú dobré ani pre naše dýchacie cesty, pokiaľ nie sú vyrobené z včelieho alebo sójového vosku. Difuzér je vhodnou alternatívou, ktorá vytvorí v domácnosti atmosféru pokoja a pohody.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok