Remišová urobila z predsedníctva zastupiteľstvo Fekišoviec, reagovala Marcinková

TA3 TASR
28.7.2021 20:39

Podľa poslankyne národnej rady Vladimíry Marcinkovej Remišová urobila z predsedníctva strany Za ľudí zastupiteľstvo Fekišoviec.

"Najprv účelovo zmenila zloženie predsedníctva, aby stranu ovládla. Dnes vzala tým členom predsedníctva, ktorých odvolať nevie, právo predkladať svoje návrhy uznesení a diskutovať o nich," uviedla vo svojom stanovisku. 

Ako dodala, kritizuje okresných a krajských predstaviteľov strany, ktorí sa vyjadrili za zvolanie snemu a pracuje na ich odvolaní. "Chcem sa voličom strany Za ľudí ospravedlniť, že sme ako strana zlyhali, a tak hrubo sa pomýlili pri voľbe jej lídra. Cítim sa za to spoluzodpovedná a veľmi ma to mrzí. Toto už nie je tá istá strana, ktorú som spoluzakladala s Andrejom Kiskom,“ dodala Marcinková.

Predsedníctvo koaličnej strany Za ľudí nezvolá mimoriadny snem, ktorý navrhovali nespokojní členovia z frakcie Márie Kolíkovej. Po hlasovaní o tom informovala Remišová. Podpredsedníčka strany Mária Kolíková, ktorej frakcia žiadala zvolanie snemu, zatiaľ neoznámila svoj ďalší postup. Chce sa najprv rozprávať s členmi v regiónoch.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok