Nespokojný zákazník napadol taxikára. Nesúhlasil s cenou za odvoz

TA3 TASR
28.7.2021 13:53

Nespokojný 27-ročný Viktor V. napadol v utorok (27. 7.) ráno v bratislavskom Starom Meste taxikára. Nepáčila sa mu suma, ktorú si od neho taxikár vypýtal. O prípade informovala na sociálnej sieti bratislavská polícia.

taxi taxikár 1140px (SITA)
SITA

Polícia priblížila, že poškodený taxikár mal doviesť obvineného na Landererovu ulicu. Následne si mal od neho vypýtať úhradu za taxislužbu vo výške 17 eur, s ktorou obvinený nesúhlasil a uviedol, že mu zaplatí len sedem eur. Následne sa mal snažiť z vozidla utiecť. Taxikár mu v tom chcel zabrániť.

Bratislavčan, ktorý je už v súčasnosti obvinený pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci, mal pristúpiť k oknu vodiča z vonkajšej strany. Cez takto pootvorené okno ho mal viackrát päsťou udrieť do oblasti tváre a ramena. 

Napadnutý muž sa podľa polície snažil z auta vystúpiť, no obvinený mu to nedovolil, keďže mal kopnúť do vodičových dverí, ktoré sa opäť zatvorili. Potom mal z miesta utiecť. 

Taxikárovi spôsobil škodu vo výške 1000 eur. Krátko na to ho polícia zadržala. Za takéto konanie mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Témy: Polícia

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok