Vypnutá signalizácia sa podpísala pod nehodu. Zranenia utrpela 18-ročná chodkyňa

TA3 TASR
26.7.2021 21:13

Vypnutá svetelná signalizácia sa podpísala pod dopravnú nehodu, ktorá sa stala v nedeľu krátko po 22.00 h večer v blízkosti bratislavského Cintorína Vrakuňa. Pri nehode sa ťažko zranila 18-ročná chodkyňa. Informovala o tom Veronika Martiniaková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave.

Vypnutá signalizácia sa podpísala pod nehodu. Zranenia utrpela 18-ročná chodkyňa
Polícia SR - Bratislavský kraj

"Podľa doposiaľ zistených informácii 40-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Octavia po Popradskej ulici v Bratislave v smere do mesta, pričom došlo k zrážke s osobou, ktorá prechádzala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov, nachádzajúcom sa oproti Cintorínu Vrakuňa. Takýmto spôsobom malo dôjsť k ich stretu," opísala Martiniaková.

Dodala, že na svetelnej signalizácii v tom čase blikalo žlté svetlo. Zrážkou utrpela mladá žena mnohopočetné zlomeniny. Privolaní záchranári ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc na ďalšie lekárske ošetrenie.

Alkohol u vodiča polícia vylúčila. "Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských dopravných policajtov," uviedla Martiniaková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok