Mikulec: Som pripravený hnutiu Sme rodina zodpovedať všetky otázky

TA3 TASR
25.7.2021 16:06

Minister vnútra SR Roman Mikulec je pripravený zodpovedať hnutiu Sme rodina všetky otázky týkajúce sa súčasnej situácie, ak bude záujem o konštruktívnu debatu. Vyplýva to zo stanoviska šéfa rezortu vnútra, ktoré poskytla Gabriela Tuchyňová z tlačového odboru Ministerstva vnútra SR.

Minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) v nedeľu informoval, že predseda Národnej rady SR a Sme rodina Boris Kollár požiadal partnerov o zvolanie mimoriadnej koaličnej rady. Riešiť chcú otázku zotrvania Mikulca a policajného prezidenta Petra Kovaříka vo funkciách. Majú vážne výhrady. Predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský si myslí, že Kovařík aj Mikulec by mali odstúpiť.

Strana SaS za Mikulcom stojí

Strana SaS stojí za ministrom vnútra Romanom Mikulcom. Pre TASR to potvrdil hovorca liberálov Ondrej Šprlák. Pochybnosti a otázky na ministra vnútra sa podľa SaS majú v prvom rade riešiť na koaličnej rade. "A nie sa pridávať k opozícii, ktorá chce na mimoriadnej schôdzi len vytĺkať politický kapitál," uvádza SaS. Ako dodali, zároveň platí "padni komu padni", pričom polícia a orgány činné v trestnom konaní majú rozviazané ruky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok