Žena vo svojom dome vystrašila nepozvaného návštevníka, ten sa dal na útek

TA3 TASR
22.7.2021 12:09

Muž neoprávnene vnikol do jedného z rodinných domov v okrese Senec. Zbadala ho však majiteľka domu, ktorá začala hlasno kričať, čo zrejme 24-ročného Jakuba prekvapilo a ušiel. Policajtom však napokon neunikol. O prípade, ku ktorému došlo v utorok, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

Polícia rodinný dom auto zásah 1140 px (SITA/Prezídium policajného zboru)
SITA/Prezídium policajného zboru

Priblížila, že Jakub mal najprv prekonať vstupnú bránu rodinného domu, prejsť po schodisku k domu a následne si mal otvoriť vstupné dvere. Tak sa mal dostať do chodby, kde ho mala zbadať majiteľka domu.

Voči mladíkovi policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre trestný čin porušovania domovej slobody. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje občanov, aby si aj napriek vysokým horúčavám starostlivo zamykali dvere a zatvárali okná. Takisto netreba zabúdať ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. "Páchateľ je schopný dostať sa do vnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava," dodala.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok