Módna prehliadka z udeľovania cien v Cannes: Slávne blond herečky stavili na hru farieb

TA3/zm
24.7.2021 10:00

Udeľovanie filmových cien v Cannes každoročne prináša aj úchvatnú módnu prehliadku. Počas 74. ročníka hral červený koberec farbami. Zrelé herecké hviezdy si vďaka pestrofarebným róbam ubrali vek.

Módna prehliadka z udeľovania cien v Cannes: Slávne blond herečky stavili na hru farieb
TASR/ TA3

Jedna z najprestížnejších filmových udalostí sveta je na svojom konci. Udeľovanie cien v Cannes už pozná svojich víťazov, no každoročne je tento festival nielen o snímkach, ale aj o módnej prehliadke svetových hviezd. Tento ročník potvrdil, že ani vek vám nemusí ubrať na grácii a hravosti.

Tilda Swinton

Herečka známa najmä vďaka svojmu netypickému a zapamätateľnému zjavu potvrdila, že je neprehliadnuteľná. Tilda Swinton sa ani po šesťdesiatke nebojí v móde experimentovať. Či už sa objavila na premiére nominovaného filmu alebo na tlačovej konferencii, ktorých je v Cannes neúrekom, napriek veku žiarila. A to doslova. Androgýnna blondínka miluje farby, čo potvrdila v niekoľkých svojich outfitoch.

Tilda Swinton v Cannes TASR

Sharon Stone

Niekdajšia hviezda filmu Základný inštinkt má sexepílu na rozdávanie napriek tomu, že už má 63 rokov. Sharon Stone zaujala hneď niekoľkými róbami. Ani jednej nechýbali pestrofarebné odtiene, no večerná toaleta z dielne Dolce & Gabbana posiata kvetmi bola vrcholom jej módnych kreácii.

Sharon Stone v Cannes TASR

Helen Mirren

Na červenom koberci sa počas 74. ročníka udeľovania cien v Cannes objavila aj herecká legenda Helen Mirren. Blondínka, ktorá starne s gráciou potvrdila, že vie, čo jej pristane a omladí ju. V žiarivo žltej róbe, rovnako od Dolce & Gabban, bola Helen hlavnou hviezdou, nielen filmu Anette.  

Pozrite si róby hereckých hviezd v našej fotogalérii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok