Policajti ostali prekvapení: Vodič jazdil pod vplyvom drog bez vodičáku na ukradnutom aute

TA3 TASR
16.7.2021 13:42

Trenčianski policajti zastavili na trenčianskom sídlisku Juh 34-ročného vodiča, ktorý sa dopustil dopravného priestupku. Pri kontrole zistili, že má zadržaný vodičský preukaz a jazdí na ukradnutom automobile pod vplyvom psychotropných látok.

Polícia kontrola policajt auto 1140px (TASR/František Iván)
TASR/František Iván

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, vodič má zákaz viesť motorové vozidlá až do roku 2025. Pri kontrole vydal policajtom zelenú sušinu, podľa jeho slov marihuanu.

Dychová skúška u vodiča bola negatívna. Vodič sa policajtom priznal, že pred dvoma dňami užil pervitín. Výsledky lekárskeho vyšetrenia boli pestrejšie na rôzne omamné látky. Lekárske vyšetrenie potvrdilo pozitivitu na amfetamín, metamfetamín, metadon, extázu, benzodiazepíny a THC,“ informuje polícia.

Muža obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Keďže je momentálne v podmienke (šesťkrát bol odsúdený za marenie výkonu úradného rozhodnutia), spracovali policajti podnet na jeho väzobné stíhanie. Obvinenie sa mu podľa výsledkov expertízy môže rozšíriť o drogovú trestnú činnosť.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok