PR správa Ženy

S vráskami a starnutím pleti sa nemusíte zmieriť

PR
17.7.2021 06:05

Moderná medicína krásy pozná niekoľko spôsobov, ako tvár omladiť, ale aj osviežiť a skvalitniť pokožku so skutočným účinkom a to najmä neinvazívnymi metódami vpichnutia botulotoxínu či kyseliny hyalurónovej. Načo neustále míňať na drahé krémy, keď nevidieť efekt a rozdiel?

S vráskami a starnutím pleti sa nemusíte zmieriť
Pexels/Gustavo Fring

Pozor na množstvo, typ, aj kto vám botox pichá

Botulotoxín sa v medicíne využíva už 20 rokov, je overený, odskúšaný a spôsobil doslova revolúciu v estetických, ale aj funkčných zákrokoch. Dôležité je však jeho podané množstvo, typ a v neposlednom rade aj odborná aplikácia.

Odborníci z Esthetic

Pri zákrokoch s použitím botulotoxínu je dôležité zveriť sa do rúk odborníkov, ktorí majú dlhoročné skúsenosti a prax. Na Slovensku s botoxom začali pracovať už od roku 2002 práve na klinike Esthetic. Všetky typy zákrokov nesadnú každému a preto najlepšie vie poradiť práve trénované oko špecialistu. Vždy treba zhodnotiť stav pacienta,“ hovorí riaditeľka kliniky Esthetic MUDr. Alexandra Rozborilová, PhD. „Nedá sa povedať, že jedna metóda je prevratnejšia ako iná, treba ju napasovať presne na danú tvár alebo vyskúšať kombinácie možností, ktorých máme na klinike neúrekom. Začíname napríklad laserovým pílingom, ktorý vrásky jemne zbrúsi a neskôr ich vyplníme kyselinou hyaluronovou. Máme veľmi kvalitný typ, ktorý aktuálne používa aj napríklad Sharon Stone.“

Pestré využitie botoxu

Klienti kontaktujú kliniku za účelom vyhladenia vrások hnevu medzi obočím, vejárikov okolo očí a úst, na korekciu nadmerného potenia dlaní, tváre či podpazušia, ale dokonca aj zdvihnutie špičky „padnutého“ nosa či vyplnenie úsmevu, ak sa neesteticky zdvíha až nad horné ďasno. Opäť je však dôležité, aby botox aplikoval odborník. „Pracujeme s ním najdlhšie zo všetkých odborných centier na Slovensku, v tematike sa ďalej vzdelávame a školíme ďalších odborníkov. Aplikácia botulotoxínu je u nás bezpečná, efektívna a osvedčená metóda, dopĺňa doktorka. Veľmi dobré výsledky aplikácie botulotoxínu dosahuje klinika jeho kombinovaním so vstrebateľnými implantátmi.

injekcia Freepick

Kyselina, ktorá skrášľuje

Na celkové skrášlenie a omladenie tváre je najúčinnejšia metóda mezoterapia, v rámci ktorej sa pod kožu tváre aplikuje zmes vitamínov najlepšie aj s kyselinou hyaluronovou a dochádza k jej okamžitému rozjasneniu, spružneniu a skvalitneniu.

Botox svojimi účinkami pomohol aj ku vzniku celkom nového zákroku, akým je mezobotox, spojenie zákroku s mezoterapiou a na klinike s ním majú výborné skúsenosti. Mezoterapia je obohatená o riedený botulotoxín a výsledkom je celkové oživenie pleti s ešte lepším vyhladením vrások.

Známa kyselina, ktorá má pôvod priamo v ľudskom tele, sa využíva najmä na vyrovnanie vrások a nosovo-ústnych rýh, vystuženie a zväčšenie pier, pozdvihnutie kútikov či celkových čŕt tváre. Zákrok je ambulantný a trvá niekoľko minút. Efekt sa dostaví ihneď a pretrváva individuálne, od 8 až do 12 mesiacov.

Alexandra Novotná Rozborilová Esthetic

Chcete zmenu, ale nič invazívne?

Vyskúšajte niektorú z metód podania botulotoxínu či kyseliny hyaluronovej. Je oveľa lacnejšia, efektívnejšia a flexibilnejšia ako chirurgické zákroky. „Dnešné možnosti estetickej medicíny, dokážu ľuďom plniť sny. Sama vidím, že sa klienti po zákrokoch cítia lepšie, sú so sebou spokojnejší a viac sebavedomejší” dodáva riaditeľka kliniky.

Viac informácií nájdete na esthetic.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok