PR správa

Potrebujete ušetriť na svadbe, pretože je váš rozpočet na dne?

PR
13.7.2021 07:25

Svadba je pre mnohých ľudí veľmi dôležitá udalosť a spomienka na celý život. Preto by mala byť veľkolepá. Nepríjemné na tom je, že takýto luxus sa automatiky odrazí na nákladoch, s ktorými treba počítať. Existuje ale niekoľko spôsobov a tipov, ako môžete aj pri plánovaní väčšej a honosnejšej svadby ušetriť.

Potrebujete ušetriť na svadbe, pretože je váš rozpočet na dne?
Prostock-studio/Shutterstock.com

Poďme sa pozrieť trocha detailnejšie, ako môžete aj vy na svojej svadbe ušetriť.

Rozlúčka so slobodou v dobrej lokalite

Nielen krásne šaty, obľúbení hostia a chutné jedlá na luxusných obrusoch tvoria súčasť nezabudnuteľnej svadobnej atmosféry. Ešte pred samotným dňom, kedy zložíte manželský sľub, sa koná u oboch partnerov rozlúčka so slobodou. Jej úspech ale nezávisí len od priateľov, ktorých si na rozlúčku pozvete, ale aj miesta, kde sa bude konať.

Aby ste preto boli so všetkým nadmieru spokojní, zorganizujte si rozlúčku so slobodou v príjemnom prostredí. V obklopení prírody a moderného zariadenia so všetkým, čo k oslave posledných dní slobody potrebujete.

Toner v tlačiarni pre tlač vlastných originálnych pozvánok

Dôležitou súčasťou plánovania svadby je aj návrh a tlač pozvánok. S nimi vám môže pomôcť profesionálne reklamné štúdio, ktoré si ale za svoju prácu vypýta adekvátnu odmenu. Môžete to ale skúsiť aj inak a vytlačiť si niečo svoje a originálne.

Stačí vám k tomu počítač, možno internet, kvalitný fotopapier, ktorý bežne kúpite už aj v klasickom obchodom dome. Nesmie vám, samozrejme, chýbať ani kvalitný laserový toner v tlačiarni, vďaka ktorému bude tlač pozvánok rýchla, jednoduchá a lacná.

ozdobné žiarovky IVASHstudio/Shutterstock.com

Obrad a hostina na záhrade

Ani bez ideálneho miesta konania svadby a hostiny to nebude ono. Hľadanie vhodných priestorov je dnes ale obmedzené a drahé, pretože kompenzácia straty po kríze sa predsa musí niekde odraziť. Vhodným a hlavne bezpečným miestom na svadbu a hostinu však môže byť aj vaša záhrada.

Stačí si kúpiť bioklimatickú hliníkovú pergolu, ktorú veľmi dobre zužitkujete aj po zvyšok leta i jesene. Vďaka otočným lamelám a pevnej konštrukcií pergoly môže byť nielen svadba, ale aj leto pre vás oveľa príjemnejšie a znesiteľné, aj keď sú hranice zatvorené.

Lacné nové obrúčky

Najdôležitejšie na záver. Určite nie. Výberu svadobných prsteňov by ste sa mali venovať niekoľko týždňov pred svadbou. Nájsť správnu veľkosť pre oboch partnerov nie je aj napriek obrovskej ponuke jednoduché.

Všetko si preto naplánujte a nové obrúčky dopredu vyberajte. Materiál, veľkosť a cena budú mať pri vašom hľadaní rozhodujúce slovo. Nenechajte sa ale ovplyvniť prvým dojmom a naozaj vyskúšajte viac možností. Bude to predsa jediná spomienka na tento významný deň, ktorá by vám mala robiť radosť celý život.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok