Skutočné tváre herečiek z Priateľov. Takto vyzerajú Rachel, Monica a Phoebe dnes a bez mejkapu

TA3/zm
30.6.2021 16:00

Seriál Priatelia slávil prednedávnom veľký návrat po 25 rokoch. Celý svet mal možnosť vidieť obľúbených hrdinov, na ktorých sa po takom čase podpísal zub času. Obľúbené herečky vystúpili pred kamerami dokonale upravené, takto však vyzerajú po päťdesiatke bez mejkapu.

Skutočné tváre herečiek z Priateľov. Takto vyzerajú Rachel, Monica a Phoebe dnes a bez mejkapu
Profimedia

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston a Courteney Cox – to je trojica herečiek, ktoré preslávili ženské role v seriáli Priatelia, vysielanom počas rokov 1994 až 2004. Špeciálna hodinová epizóda ukázalo, ako sa hercom darí dnes, keď majú všetci po päťdesiatke.

Phoebe

Predstaviteľka bezstarostnej Phoebe oslávi v júli už 58 rokov, no spoznali by ste ju stále. Lisa Kudrow ostala verná svojim polodlhým blond vlasom, ale na tvári jej, samozrejme pribudli, vrásky. Na rozdiel od iných hollywoodskych kolegýň však nepotrebuje vek riešiť prehnanou plastickou chirurgiou, a tak vyzerá stále pomerne prirodzene.

Monica

57- ročná Courteney Cox je dodnes na očiach a hoci hrala množstvo rolí aj po Priateľoch, pre divákov je stále postava Monicy Gellerovej najvýraznejšou. Herečke kultový seriál o mladých Newyorčanoch zmenil život aj v súkromí. S Jennifer Aniston sú najlepšie priateľky a dokonca je herecká kolegyňa krstnou mamou jej dcéry Coco.

Rachel

 Najmladšia z trojice herečiek je 52-ročná Jennifer Aniston, ktorú netreba obzvlášť predstavovať. Aj po Priateľoch sa seriálovej Rachel podarilo udržať vo vodách šoubiznisu. Vďaka tomu, že je neustále na očiach, potrpí si na svojom výzore a od poslednej klapky Priateľov sa zmenila najmenej.

Ako hviezdy Priateľov vyzerajú nielen dnes, no najmä bez mejkapu, nájdete v našej fotogalérii.    

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok