Tipy na letnú grilovačku, ktoré budete milovať

Tipy na letnú grilovačku, ktoré budete milovať Zdroj foto: YouTube/PrtScrn

Ako efektívne očistiť gril, pripraviť si špirálu z párkov alebo iné pochúťky? Prinášame vám tipy na letnú grilovačku, ktoré si rýchlo obľúbite.

Letné mesiace sú na posedenie vo vašej záhrade ako stvorené. Ak hľadáte tipy na letnú grilovačku, ktoré vám ju vylepšia, nechajte sa inšpirovať niekoľkými nasledujúcimi nápadmi.

Ako efektívne vyčistiť gril

Vyhýbate sa čisteniu grilu rôznymi chemikáliami? Čo tak vyčistiť ho cibuľou? Predtým, ako svoje jedlo pripravíte na gril, popichajte vidličkou očistenú rozpolenú cibuľu a rozotrite ju po celom grile. Nielenže je to úplne prírodný nenáročný spôsob čistenia grilu, a to bez chemikálií, ale pomôže vám okoreniť a správne dochutiť hamburgery či iné pochúťky z grilu.

Ako vypestovať zdravé klíčky v zaváracom pohári

Ako urobiť chrumkavú špirálu z párku

Každý, kto rád griluje, si dobre uvedomuje, že správne nakrájať párok a klobásku je niekedy umenie. Od toho závisí i či bude jedlo dobre prepečené a chrumkavé. Veľmi pekne vyzerá napríklad špirála. A nielen vyzerá. Vďaka tomu aj výborne chutí. Postačí vám k tomu špajľa a nôž. Postup, ako na to, nájdete vo videu.

Ako očistiť zemiaky na gril

Ďalšou obľúbenou pochúťkou, bez ktorej si niektorí z vás nevedia predstaviť grilovačku, sú grilované zemiaky. Nechce sa vám škrabať naraz viacej zemiakov alebo chcete zachovať aspoň časť šupky, aby bola táto pochúťka chutnejšia? Vyskúšajte použiť vŕtačku a ešte nepoužitú kefu na toaletu. Viac nájdete vo videu.