Kate Middleton je kráľovnou bodkovaných šiat, inšpirujte sa jej štýlom

TA3/zm
25.6.2021 08:00

Kate Middleton síce nie je oficiálne kráľovnou, ale len vojvodkyňou, no čo sa týka módy, pokojne môže tento titul dostať už teraz. Milióny žien po celom svete sledujú jej štýl a inšpirujú sa ňou. Jedným z jej obľúbených vzorov je aj romantická a dievčensky pôsobiaca bodka.

Kate Middleton je kráľovnou bodkovaných šiat, inšpirujte sa jej štýlom
Profimedia/TA3

Od vojvodkyne z Cambridgu si môžeme brať módne lekcie. Kdekoľvek sa objaví, je inšpiráciou, najmä čo sa obliekania týka. Jej štýl je konzervatívny podľa predpisov kráľovskej rodiny, no i tak v ňom nechýbajú prvky rafinovanosti a ženskosti.

Áčkové šaty

Základom šatníka manželky princa Williama sú bezpochyby šaty, ktoré podčiarkujú jej štíhlu postavu. Pri dôkladnejšom pozorovaní si môžete všimnúť, že Kate nosí zásadne rovnakú dĺžku sukní a takmer vždy používa na šatách opasok pre zvýraznenie pásu.

Výber strihu pritom pasuje takmer každej ženskej postave, preto nemusíte byť štíhle a vysoké ako Kate Middleton.

Kate Middleton Profimedia

V jednoduchosti je krása

Farebnosť, ktorú vojvodkyňa bežne nosieva, je sčasti daná protokolom, no nie je ani zďaleka taká nudná, ako by sa mohlo zdať. Kate sa nevyhýba farbám, ale pokiaľ siahne po nejakej výraznejšej, vyhýba sa vzorom.

Naopak, ak vsadí na potlač, tak veľmi klasickú. Takou je bezpochyby bodka! Odborníci na módu si všimli, že obliekanie vojvodkyne odráža štýl šesťdesiatych rokov, kedy bola práve „polka dots“ na výslní. Preto niet divu, že si tento vzor Kate vyberá pravidelne.

Inšpirujte sa jej outfimi v našej fotogalérii.    

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok