PR správa

K SMS žrebom Dni šťastia pribudli Čerešne a Zlatá baňa

PR
22.6.2021 12:34

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. ako jediná na slovenskom trhu ponúka od roku 2017 milovníkom lotérií a hier unikátny produkt – SMS žreby. V týchto dňoch k žrebu Dni šťastia pribudli úplné novinky - SMS žreby Čerešne a Zlatá baňa. Po prvýkrát tak má národný prevádzkovateľ lotérií naraz viacero SMS-žrebových emisií. V oboch nových emisiách je výherných až 40 % SMS žrebov.

K SMS žrebom Dni šťastia pribudli Čerešne a Zlatá baňa
Tipos

„Medzi zákazníkmi, hráčmi, sa SMS žreby tešia stále väčšej obľube. Tieto žreby možno kúpiť výhradne cez mobil a SMS, pričom platba za žreb je priamo poukázaná konkrétnemu hráčovmu mobilnému operátorovi vo faktúre či stiahnutím ceny za žreb z kreditu pri predplatených zákazníkoch,“ vysvetlil Matúš Stračiak, vedúci oddelenia komunikácie spoločnosti TIPOS. „SMS žreb vznikol ako iniciatíva TIPOSu a mobilných operátorov. Rozšíril tak dovtedy ponúkané populárne služby národnej lotériovej spoločnosti, akými bolo a je tipovanie v číselných lotériách prostredníctvom mobilného telefónu a SMS,“ doplnil Stračiak.

Nový SMS žreb Čerešne môže priniesť hráčom radosť vo forme 50-tisíc eur. V tejto emisii žrebov sa nachádzajú až dve takéto hlavné výhry. Pre hráčov je pripravených aj 50 výhier po 1 000 eur, či 500 výhier po 500 eur. Čerešne lákajú tiež množstvom výhier v hodnote 100, 50, 20 a 10 eur. Hráčsky zážitok môžu priniesť i nepeňažné výhry, ktorými sú stávky v lotérii Eurojackpot s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER alebo bez nej. Šťastie v hre môže skúsiť každý, ak pošle SMS v tvare CERESNE na číslo 3333. Cena tohto žrebu je 2 eurá.

Aj ďalšie nové SMS žreby Zlatá baňa ponúkajú dve hlavné 50-tisícové výhry. So Zlatou baňou možno získať i finančné výhry vo výške 1 000, 500, 100, 50, 20, 10 a 5 eur. Na svoje si tiež prídu hráči číselných lotérií, lebo aj v Zlatej bani možno vyhrať jednotipovú stávku v lotérii Eurojackpot s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER. SMS žreb Zlatá baňa stojí 3 eurá. Stačí zaslať na číslo 3333 SMS v tvare BANA.

Prvé SMS žreby mali pomenovanie Dni šťastia a v súčasnosti sa už predáva ich tretia emisia. Cena jedného SMS žrebu Dni šťastia je 1 euro a fanúšikovia tohto typu okamžitých lotérií si žreby Dni šťastia môžu kúpiť kedykoľvek cez SMS až do 24. januára 2023. Hrá sa o tri hlavné výhry po 30 000 eur a o množstvo ďalších peňažných výhier v hodnote 300, 100, 50, 20, 10 a 5 eur. Vyhrať možno aj nepeňažné výhry – a to stávky v číselných lotériách LOTO 5 z 35 a LOTO, ku ktorým je priradená aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Na svoje si môžu prísť i fanúšikovia lotérie Eurojackpot s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER, lebo aj výhru vo forme stávky práve na túto číselnú hru ponúkajú SMS žreby Dni šťastia. Stačí zaslať SMS v tvare STASTIE na číslo 3333. Tento populárny SMS žreb stojí len 1 euro. Takmer tretina SMS žrebov z tejto emisie je výherná.

SMS žreby spolu s ďalšími SMS službami združenými pod portálom www.dnistastia.sk a v sekcii na www.tipos.sk s názvom „Hrajte cez mobil“ (https://www.tipos.sk/stranky/hrajte-cez-mobil/uvod) vytvárajú novú modernú mobilno-digitálnu časť TIPOS služieb. Vďaka tomu majú fanúšikovia lotérií unikátnu možnosť zahrať si kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho cez svoj mobil si môžu kúpiť SMS žreb, ale i uzatvoriť stávku vo svojej obľúbenej číselnej lotérii, skrátiť si dlhú chvíľu v SMS kasíne,  či dobiť svoje Hráčske konto. A to všetko bez potreby využiť platobnú kartu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok