FOTO Krásne dámy očarili na prestížnom Krištáľovom krídle

TA3
21.6.2021 13:27

Poznáme laureátov 24. ročníka Krištáľového krídla. Krištáľové krídlo si prevzalo spolu trinásť osobností, ktoré v roku 2020 dosiahli vo svojom odbore výnimočný počin. Prítomné dámy predviedli nádherné šaty a slávnostné róby.

FOTO Krásne dámy očarili na prestížnom Krištáľovom krídle
archív Krištáľové krídlo.

Nedeľný večer sa niesol v znamení 24. ročníka odovzdávania prestížnych cien Krištáľové krídlo. Ocenených bolo 13. významných osobností hospodárskej, vedeckej, kultúrnej, športovej a spoločenskej sféry. O laureátoch rozhodla Veľká porota Krištáľového krídla. Spoluorganizátorom tohto podujatia je televízia TA3. 

Mnohé z prítomných dám si pre túto slávnostnú udalosť nechali pripraviť šaty na mieru. Medzi nimi aj riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala, ktorej róba pochádza z dielne Borisa Hanečku. 

Riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala. archív Krištáľové krídlo.

Medzi ocenenými nechýbali ani virológ Boris Klempa a biochemik Pavol Čekan, ktorí získali Krištáľové krídlo v kategórii Medicína a veda za významný príspevok v boji proti pandémii COVID-19 na Slovensku. Okrem aktívnej účasti v kontrole šírenia koronavírusu a darovania testov pre spoločnosť msli tiež významný podiel na odbornom informovaní verejnosti.

Pavol Čekan a Boris Klempa s manželkami. archív Krištáľové krídlo

Cenu v kategórii Veda a medicína odovzdala generálna riaditeľna našej televízie Mirjana Hron Sikimič, ktorá si na galavečer vybrala šaty značky Donna Rosi.

Generálna riaditeľka TA3 Mirjana Hron Sikimič s Jozefom Harhovským, majiteľom salónu krásy Runway Care & Beauty Bratislava. archív MHS

Slovenský módny návrhár je tiež autorom krásnej róby strelkyne Danky Bartekovej.

Danka Barteková v šatách od Borisa Hanečku. archív Krištáľové krídlo.

V kategórii Hudba získala ocenenie úspešná skladateľka Ľubica Čekovská. Nomináciu dostala za svetovú premiéru novej opery Impresario Dotcom. Nové operné dielo vzniklo z iniciatívy festivalu Bregenzer Festspiele, Slovenského národného divadla v Bratislave a nemeckého vydavateľa Bärenreiter Verlag-Kassel, ktorý patrí medzi najznámejších na svete a zároveň je aj súčasným vydavateľom Ľubice Čekovskej.

Úspešná skladateľka Ľubica Čekovská. archív Krištáľové krídlo.

Viac fotografií nájdete v našej galérii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok