Blaha by mal prehodnotiť kariéru. Prekonal aj Dobšinského, vraví Kozelová

TA3 TASR
15.6.2021 17:01

Plénum Národnej rady SR sa v utorok popoludní na chvíľu stalo dejiskom literárnych a prednesových súťaží. Podľa poslankyne Moniky Kozelovej porazil Ľuboš Blaha v súboji o titul najlepšieho rozprávkara aj legendárneho Pavla Dobšinského. Blaha zas ocenil vystúpenia poslancov OĽANO v parlamentom kole Hviezdoslavov Kubín.

Ľuboš Blaha 1140px (SITA/Marek Mrviš)
SITA/Marek Mrviš

"Začala som premýšľať, kto je lepší rozprávkar, či Pavol Dobšinský alebo vy. Ale mám pre vás dobrú správu, vyhrávate. Mne je až ľúto, že ste neštudovali scenáristiku, lebo váš scenár 'Ako som pravde vykrútil krk', to by bol bestseller," reagovala Kozelová na Blahovu kritiku ministra vnútra Romana Mikulca. Ten totiž v pléne čelí odvolávaniu z funkcie.

Kozelová preto poprosila Blahu, aby svoju kariéru prehodnotil a začal písať scenáre. "Prosím, začnite písať scenáre, bude to fakt výborné," dodala.

Blahovi sa zas páčilo, ako poslanci OĽANO čítali svoje faktické poznámky. Prirovnal to k súťaži Hviezdoslavov Kubín. "Dovoľte mi osobitne poďakovať kolegom z OĽANO, ako krásne čítajú z notebookov, čo im pripravili. To je skoro ako Hviezdoslavov Kubín," povedal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok