Vy ich ešte nemáte? Košeľové šaty pristanú každej postave a schovajú nedostatky

TA3/zm
14.6.2021 08:00

Košeľové šaty sú kúsok, ktorý vám toto leto nesmie v šatníku chýbať. Zladiť ich môžete na elegantné príležitosti, do práce, na kávu, ale pokojne aj s teniskami, keď beháte za deťmi. Navyše, tento strih schová všetky nedostatky, a preto pristane každej postave.

Vy ich ešte nemáte? Košeľové šaty pristanú každej postave a schovajú nedostatky
Mohito

Ak milujete nadčasový štýl a klasiku, potom sú košeľové šaty pre vás ako stvorené. Spolu s bielou blúzkou, trenčkotom či džínsami tvoria tieto šaty zdravý základ každého ženského šatníka. 

Vyberte si podľa postavy

Vďaka pomerne voľnému strihu a zapínaniu na gombíky, schovajú tieto šaty aj oblejšie krivky. Mali by ste však vedieť pár základných pravidiel, aby ste si vybrali správny strih, dĺžku či materiál. 

Vysoké a štíhle ženy si môžu dovoliť oblečenie vrstviť, preto sa nemusia báť trendovej kombinácie týchto šiat s nohavicami, kde plnia funkciu košele či predĺženej tuniky. Áčkový strih sukňovej časti si zas obľúbia ženy so širšími bokmi alebo plnými stehnami. Ak máte široké plecia, vyvážte hornú časť tela s dolnou pomocou volánov na spodnej časti šiat.

Košeľové šaty Mohito

Ženy s veľkými prsiami sa košeľových šiat obávajú kvôli množstvu gombíkov na hrudi, ale pokojne si môžu dovoliť tento strih, ak zvolia správnu spodnú bielizeň, ktorá ich nezradí.

Vzory

Základnými znakmi košeľových šiat sú golier a gombíky. Keďže je ich predlohou pánska košeľa, aj na šatách sa najčastejšie objavujú vzory a potlače typické pre mužský šatník. Dominujú jednofarebné šaty, prúžky či jemná bodka. Toto leto však nájdete určite aj ich kvetinové verzie, ktoré zas neodmysliteľne patria k ženám.  

Efekt robia doplnky

Výhodou košeľových šiat je to, že sa hodia na každú príležitosť. Sú také univerzálne, že výsledny efekt nerobia ony, ale doplnky, ktoré k nim zvolíte.

Košeľové šaty Reserved

Základom je vedieť príležitosť, na ktorú si ich obliekate. Do kancelárie k nim môžete zvoliť tak lodičky, ako aj sandále. Ak máte športový štýl obliekania alebo malé deti, obujte si tenisky či módne espadrily. Na večerné príležitosti k nim môžete rovnako zvoliť vysoké sexi podpätky. 

Košeľové šaty vás nesklamú dokonca v žiadnom počasí. Užijete si ich v najväčších letných horúčavách, ale nemusíte ich odložiť ani v chladnejšie dni, kedy potrebujete džínsovú bundu, bomberu alebo elegantnejší kabát. Hodí sa k nim skrátka všetko!                  

Témy: tenisky
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok