Manželku mal predhodiť levici. Súd rozhodol v jednej z káuz Lehela Horvátha

TA3 TASR
3.6.2021 11:11

Krajský súd v Trnave zamietol odvolanie prokurátora voči minuloročnému oslobodzujúcemu rozsudku Okresného súdu v Trnave v prípade člena sátorovcov Lehela Horvátha. Informovala hovorkyňa KS v Trnave Jana Kondákorová. Išlo o kauzu, keď mal Horváth so svojim synom Tiborom v roku 2018 hodiť svoju manželku do klietky k levici.

Manželku mal predhodiť levici. Súd rozhodol v jednej z káuz Lehela Horvátha
TASR/Martin Baumann

Zamietnutie odvolania potvrdil pre TASR aj prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry. "Senát KS v Trnave na dnešnom verejnom zasadnutí zamietol odvolanie prokurátora proti rozsudku Okresného súdu Trnava zo dňa 9. apríla 2020, pretože zistil, že nie je dôvodné. Rozsudok Okresného súdu Trnava je právoplatný a nie je proti nemu prípustný ďalší riadny opravný prostriedok," vysvetlila hovorkyňa.

Oboch mužov pôvodne polícia obvinila zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu nebezpečného vyhrážania, ktorého sa dopustili vtedy na 42-ročnej žene. Lehel Horváth, označovaný za hrobára zločineckej skupiny sátorovcov, je aktuálne väzobne stíhaný, Špecializovaný trestný súd v Pezinku koncom februára 2021 zamietol jeho žiadosť o prepustenie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok