Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
21.10.2012 07:56

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
Supersonic jump (SITA).jpg

1. Rakúšan Felix Baumgartner skočil z okraja vesmíru, prekonal rýchlosť zvuku a získal si obrovskú popularitu. (AP Photo/Red Bull Stratos)

kukurica.jpg

2. Žena zo Zimbabwe v kukuricou naplnenom sklade. OSN počas utorňajšieho Svetového dňa výživy upozorňovala na zväčšujúci sa hlad v tejto časti sveta. (AP Photo/Tsvangirayi Mukwazhi)

filipiny.jpg

3. Príslušníci americkej armády počas spoločného vojenského cvičenia s Filipínami. (AP Photo/Bullit Marquez)

razia.jpg

4. Špeciálne policajné jednotky vykonávajú raziu vo favele na predmestí brazílskeho Rio de Janeira. Favely sú chudobné a nebezpečné štvrte, ovládané gangami. (AP Photo/Felipe Dana)

Ganja (SITA).jpg

5. Indonézski skauti hádžu do ohňa balíčky s marihuanou, ktoré polícia skonfiškovala počas posledných mesiacov. Počas tejto udalosti v meste Banda Aceh zhorelo viac než päť ton drog. (AP Photo/Heri Juanda)

Katamarán (SITA).jpg

6. Prevrátený katamarán v zálive amerického San Francisca. Napriek prvému zdaniu sa nezrazil so slávnym mostom Golden Gate. Ten je ďaleko za ním. (AP Photo/Oracle Team USA, Guilain Grenier)

Google (SITA).jpg

7. Dátové centrum spoločnosti Google. Počítačový gigant v týchto dňoch umožnil nazrieť do svojho súkromia. (AP Photo/Google)

poziar.jpg

8. Hasičske lietadlá bojujú s požiarom v hornatom regióne Kalifornie. Oheň ohrozoval niekoľko desiatok domov. (AP Photo/The News-Press, Mike Eliason)

jaslovske.jpg

9. Tisíce ľudí sa zapojili do cvičenia simulovanej jadrovej havárie elektrárne v Jaslovských Bohuniciach. Foto: SITA/Martin Havran

balet.jpg

10. Členky Moskovského baletu v Dubline tancujú pred dievčatami z miestnej tanečnej školy. Ruský súbor prišiel do Írska prezentovať slávne Labutie jazero. (AP Photo/Julien Behal/PA Wire)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok