Najskôr alkohol, potom za volant. Vodičom namerali okolo tri promile

TA3 TASR
31.5.2021 13:36

Polícia v Trnavskom kraji zasahovala v piatok v dvoch prípadoch, keď u vodičov zaznamenala vysokú hladinu alkoholu v dychu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Najskôr alkohol, potom za volant. Vodičom namerali okolo tri promile
PZ SR Trnavský kraj

 Krátko po polnoci zastavila policajná hliadka na parkovisku v Trnave 52-ročného vodiča osobného auta. "Trnavčan si za volant sadol s takmer tri promile alkoholu v dychu. Policajti ho ihneď obmedzili na osobnej slobode a následne eskortovali do cely policajného zaistenia," uviedla polícia.

Ďalším previnilcom bol 59-ročný vodič v chatovej oblasti obce Buková. Policajti z Trstína mu pri kontrole namerali 3,31 promile alkoholu. Muža taktiež previezli do cely policajného zaistenia. "Obaja vodiči budú riešení v tzv. superrýchlom konaní, o ich vine a treste bude rozhodovať súd v najbližších hodinách. Za jazdu v opitosti čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý im hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ informovala polícia.

"Posledným piatkovým prípadom opitého vodiča sa zaoberali policajti z Jaslovských Bohuníc. V podvečerných hodinách, pri prejazde obcou, neprispôsobil 31-ročný občan Ukrajiny rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam," opisujú policajti na Facebooku. Muž prešiel na aute Mercedes-Benz do protismeru, kde došlo k zrážke. "S autom nakoniec skončil v múre garáže rodinného domu. Policajti ho podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal bezmála 2 promile," informovala polícia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok