Covid automat: Väčšina Slovenska je oranžová, červené sú len tri okresy

TA3 TASR
31.5.2021 07:32

Od pondelka nie je podľa Covid automatu ani jeden okres v čiernej či bordovej fáze. Červené sú tri okresy, v ružovej fáze ich je 11. V oranžovej fáze je 41 okresov a v žltej 24.

V druhom stupni varovania (červená fáza) sú okresy Banská Štiavnica, Kysucké Nové Mesto a Myjava.

V prvom stupni varovania (ružové) sú okresy Bánovce nad Bebravou, Bardejov, Bytča, Čadca, Nové Mesto nad Váhom, Ružomberok, Skalica, Sobrance, Stará Ľubovňa, Trenčín, Žilina.

Covid automat platný od 31. mája Ministerstvo zdravotníctva

V druhom stupni ostražitosti, ktorý zodpovedá oranžovej farbe, sú okresy Banská Bystrica, Brezno, Galanta, Gelnica, Humenné, Ilava, Kežmarok, Košice I - IV, Košice-okolie, Krupina, Levice, Liptovský Mikuláš, Martin, Medzilaborce, Michalovce, Námestovo, Nové Zámky, Pezinok, Piešťany, Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Púchov, Revúca, Rimavská Sobota, Rožňava, Sabinov, Senica, Snina, Spišská Nová Ves, Svidník, Trnava, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Zvolen.

Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa dostali okresy Bratislava I - V, Detva, Dolný Kubín, Dunajská Streda, Hlohovec, Komárno, Levoča, Lučenec, Malacky, Nitra, Partizánske, Poltár, Prievidza, Šaľa, Senec, Stropkov, Topoľčany, Trebišov, Turčianske Teplice, Zlaté Moravce.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok