Remišová si za svojím mailom stojí, s členmi sa porozpráva osobne

TA3 TASR
21.5.2021 21:21

Predsedníčka koaličnej strany Za ľudí Veronika Remišová nechce komunikáciu v strane komentovať cez médiá, chce sa osobne rozprávať so straníkmi. V reakcii na kritiku jej mailu členom strany o aktuálnej situácii uviedla, že prostredníctvom emailu komunikuje so straníkmi pravidelne a stojí za všetkým, čo im napísala.

Remišová si za svojím mailom stojí, s členmi sa porozpráva osobne
TASR/Jaroslav Novák

"Naša strana má viac ako 680 členov a, samozrejme, niekto môže mať aj iný názor. Strana počas krízy požadovala tri veci - výmenu na poste ministra zdravotníctva, výmenu na poste predsedu vlády a zachovanie štvorkoalície," reagovala Remišová. V súvislosti s vládnou krízou dodala, že OĽANO malo ako podmienku odchod Márie Kolíkovej a Juraja Šeligu zo svojich funkcií, no strane sa podarilo pozície udržať vďaka rokovaniam. Aj o tom sa chce rozprávať s členmi strany.

Remišová nevidí dôvod tieto veci rozoberať v médiách. "Pretože to strane iba škodí a zaťažuje občanov. Politici sú platení za to, aby sa venovali problémom ľudí a nie, aby ľudia museli neustále riešiť problémy politikov v médiách," uzavrela.

Viacerí členovia strany Za ľudí v piatok kritizovali mail Remišovej o aktuálnej situácii v strane. Podľa informácií TASR v ňom má informovať o situácii počas vládnej krízy, ale aj o osobných ambíciách ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Niektorí členovia strany s týmto postupom predsedníčky spokojní nie sú a hovoria o nepravdách, najmä v súvislosti so snahou o zachovanie štvorkoalície.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok