PR správa

Štýlové topánky Adidas NMD do mesta aj na šport

PR
24.5.2021 06:00

Každý, kto profesionálne alebo aj rekreačne športuje, vie, že kvalitné vybavenie k danému športu je nutnosť. Nie preto, aby ste dobre vyzerali, ale najmä aby ste mali pri vykonávaní športu a dosahovaní výsledkov komfort. Ak už nejaký čas behávate alebo ste sa do bežeckého sveta dostali s príchodom pandémie a so zatvorenými fitkami, tak určite poznáte nutnosť kvalitných topánok.

Štýlové topánky Adidas NMD do mesta aj na šport
Footshop.sk

Výber športovej obuvi by ste nemali podceňovať, pretože nesprávnymi modelmi si môžete privodiť nepríjemnú bolesť v kolenách či kĺboch. Ak vám nie je vaše zdravie ľahostajné, ale zároveň milujete dobrý štýl a nedáte dopustiť na dizajn, dobrou voľbou budú topánky Adidas NMD, ktoré síce sú vhodné na behanie, ale boli primárne vyvinuté na bežné lifestylové nosenie. Prepadnite tomuto modelu aj vy!

Pre všetkých a na každý deň

Topánky NMD od svetoznámej nemeckej značky Adidas sú skratkou pre NOMAD a prekvapí vás, koľko farebných kombinácií je na trhu dostupných. Vyberú si medzi nimi ako páni, tak aj dámy. Vedeli ste, že vložka Ortholite použitá v NMD topánkach je antibakteriálna? Vaše chodidlá vám poďakujú.

Výhodou týchto topánok je to, že sa v nich môžete vydať do práce, na rande, ale aj na bežecký tréning. Ich vrchná vrstva je bez švov, ide o jednoliaty kus úpletu, ktorý je ale vybavený krycou vrstvou a tá chráni topánku pred premoknutím v daždi. Táto vrstva je z materiálu Primeknit a je priliehavá ku chodidlu. Vrchný materiál je vhodný pre športovcov, pretože dokáže efektívne odvádzať prebytočnú vlhkosť a zároveň reguluje teplotu chodidla. Topánky vďaka inovačnému dizajnu priľahnú k nohe a pri chôdzi či behu vás nebudú nijak obmedzovať, odierať ani tlačiť.

Dizajn topánok NMD je inšpirovaný štýlom z 80. rokov a okrem jednofarebných modelov sú dostupné aj kúsky s potlačou na gumenej podrážke alebo z času na čas sa objavia štýlové limitované edície. Všetky modely z radu NMD sú ultraľahké a pri behu bude vaša noha v pohodlí.

BOOST podrážka

Ako bežci určite oceníte špeciálnu odpruženú podrážku, ktorá je odolná voči poškodeniu a aj pri pravidelnom používaní si udrží svoj tvar. Podrážka má modernú technológiu Boost, vďaka ktorej nebudete cítiť tvrdé nárazy na pevnom povrchu a odrazy od zeme budú jemné a šetrné ku vašim kĺbom. Táto špeciálna podrážka je tvorená penou s tisícmi malých kapsúl, ktorá tlmí otrasy, ale zároveň poskytuje vašim chodidlám dostatočnú stabilitu.

Ak sme vám dali poriadneho chrobáka do hlavy a chcete si svoju zbierku topánok rozšíriť o univerzálny, pohodlný a kvalitný model, neváhajte a pozrite si celú ponuku Adidas NMD v e-shope Footshop, kde nájdete všetko na jednom mieste. Tieto topánky sa nestratia v žiadnom šatníku a verte, že neostanete len pri jednom modeli.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok