Disneyland na vode? Spoločnosť predstavila piatu výletnú loď

TA3
22.5.2021 11:00

Spoločnosť Disney je jedným z najznámejších tvorcov rozprávok. Hlavné postavy animovaných filmov si môžu deti pozrieť v zábavnom parku - Disneylande. Spoločnosť však zážitok z rozprávok povýšila na novú úroveň a ponúka plavby na exkluzívnych Disney lodiach. Len prednedávnom predstavila už piatu loď, ktorá sa na more dostane v roku 2022. Pre nadšencov pripravili naozaj rozprávkové atrakcie a zážitky.

Disneyland na vode? Spoločnosť predstavila piatu výletnú loď
Disney Cruise Line

Exkluzívna plavba

Spoločnosť Disney neponúka zážitky len vo svojich zábavných parkoch, ale aj na výletných lodiach Disney Cruise Line. Samozrejme, všetko je prispôsobené rozprávkovej tematike a nemôžu chýbať hudobné šou či vodné atrakcie. Soločnosť tentokrát prichádza s ďalšou loďou pod názvom Disney Wish. V roku 2022 sa tak pripojí ku štyrom existujúcim. Tá nová však bude predsa len niečím výnimočná. Okrem toho, že jej paluba je prispôsobená pre 4-tisíc cestujúcich, ponúka exkluzívny penthous, resp. dvojpodlažnú suitu prvú svojho druhu. Je totiž umiestnená priamo v lodnom komíne, informuje Daily Mail.

Témou a inšpiráciou pre loď Wish (želanie) je pôvab, pretože prepája všetky Disneyho rozprávky. Náštevníkov očarí hlavná trojposchodová sála, ktorá je inšpirovaná príbehom o Popoluške. Na lodi je však pripravená aj Marvel akadémia superhdinov, Rozprávková sála či bar inšpirovaný Hviezdnymi vojnami.

Luxusný penthouse

Celkový dizajn suity je inšpirovaný detským animovaným muzikálom Odvážna Vaiana. Penthouse ponúka uctyhodných 185 metrov štvorcových a je prispôsobený pre osem hostí. Skladá sa z dvoch spální, detskej izby, knižnice s obývačkou a 4,5 kúpelňami. Zážitok z veľkorysých priestorov dopĺňa mimoriadny výhľad na more. Okná v izbách totiž siahajú od podlahy až po strop.

Po príchode do obývacej miestnosti padne návštevníkom zrak na originálnu sochu so zvonkohrou. Tá ma pripomínať Soundtrack k filmu. Špeciálne zvukové efekty doplnia tie vizuálne a návštevníci sa budú cítiť ako v rozprávke.

Ubytovaní budú mať k dispozícii vlastného vrátnika, poteší ich aj prístup do VIP salónika a terasy, kde na nich čakajú špeciálne bazény a luxusné vírivky.

Chcú ohúriť

"Každá z našich tematických lodí vystihuje predstavy našich hostí," uvádza Laura Cabo výkonná riaditeľka portfólia Walt Disney Imagineering. "Na tejto výletnej lodi je unikátne hlavne nové ubytovanie. Vôbec prvýkrát si hostia budú môcť objednať dvojpodlažnú suitu. Aj vďaka nej dokážeme vytvoriť dychberúci zážitok a pokračujeme v našej tradícii najunikátnejších a najčarovnejších ubytovaní na mori," dodala.

Luxusnú suitu Tower Suite doplní ďalších 1254 izieb. Prvá plavba je naplánovaná na 9. júna 2022. Loď vyštartuje z Port Canaveral na Floride a doplaví sa do bahamského Nassau a na súkromný ostrov Disney, Castaway Cay. Rezervácie otvorené pre širokú verejnosť 27. mája 2021.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok