Kočner má na konte ďalšiu obžalobu. Ide o kauzu s motákmi

TA3 TASR
3.5.2021 16:44

Mariana Kočnera minulý týždeň obžalovali v kauze takzvaných motákov. Potvrdil to hovorca Krajskej prokuratúry v Trenčíne Marián Sipavý. Dodal, že obžaloba pre pokus zločinu marenia spravodlivosti v štádiu pokusu bola podaná na Okresný súd Bratislava I.

Kočner má na konte ďalšiu obžalobu. Ide o kauzu s motákmi
TASR/Jakub Kotian

Upozornil na to spravodajský portál TV Markíza tvnoviny.sk"Prokurátor Krajskej prokuratúry Trenčín podal 29. apríla 2021 na Okresný súd Bratislava I obžalobu na obvineného M. K. pre pokus zločinu marenia spravodlivosti," uviedol Sipavý. Marian K. mal posielať z väzby motáky cez Petra Tótha. Bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby to uviedol vlani v jednej zo svedeckých výpovedí na Špecializovanom trestnom súde vo veci vraždy novinára Jána Kuciaka.

Marian Kočner je právoplatne odsúdený na 19 rokov odňatia slobody za falšovanie zmeniek TV Markíza spolu s Pavlom Ruskom. V kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej ho Špecializovaný trestný súd oslobodil v septembri 2020 spod obžaloby. Tento rozsudok však nie je právoplatný, rozhodovať bude ešte Najvyšší súd SR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok