Kate a William ukázali novú narodeninovú fotku princa Louisa

TA3 TASR
23.4.2021 11:08

Britský princ William a jeho manželka Catherine zverejnili novú fotografiu svojho mladšieho syna princa Louisa, pri príležitosti jeho tretích narodenín, ktoré oslavuje v piatok. Informovala o tom spravodajská stanica Sky News.

Kate a William ukázali novú narodeninovú fotku princa Louisa
TASR/AP

Fotografiu tretieho potomka vojvodov z Cambridgea zhotovila v stredu jeho matka Catherine v areáli Kensingtonského paláca krátko predtým, ako išiel prvýkrát do materskej školy. Zachytáva usmievajúceho sa Louisa s batohom na chrbte a sediaceho na bicykli. Na sebe má sveter, košeľu a krátke nohavice.

Louis navštevuje Materskú školu Diany Willcocksovej v londýnskom Kensingtone, ktorá sa nachádza neďaleko Kensingtonského paláca, oficiálneho sídla princa Williama, vojvodkyne Catherine a ich rodiny. Toto zariadenie navštevovala aj jeho sestra princezná Charlotte.

Princ Louis Arthur Charles z Cambridgea sa narodil 23. apríla 2018 a po svojom starom otcovi princovi Charlesovi, otcovi princovi Williamovi, bratovi princovi Georgeovi (7) a sestre princeznej Charlotte (5) je piatym v nástupníckej línii na trón. Catherine, vášnivá fotografka a patrónka Kráľovskej fotografickej spoločnosti (RPS), pravidelne zverejňuje oficiálne zábery svojich potomkov pri príležitosti ich narodenín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok