Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA
14.10.2012 19:22

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA, TASR
Panda.jpg

1. Mei Xiang, samička Pandy veľkej, sa vyhrieva na jesennom slnku v Národnej zoologickej záhrade vo Washingtone. (AP Photo/Jacquelyn Martin).

o.jpg

2. Rozjarení mladí návštevníci slávneho Oktoberfestu. Na bavorskom pivnom festivale sa opäť zabávali tisícky ľudí. (AP Photo/Matthias Schrader)

swiss airshow.jpg

3. Davy ludí sa prizerajú švajčiarskej stíhačke, ktorá sa predvádzala na leteckej šou v meste Axalp, neďaleko Bernu. (AP Photo/Keystone, Peter Klaunzer)

ssssssssssssssssss.jpg

4. Éra súkromníkov vo vesmíre sa definitívne začala. Na zábere z videozáznamu NASA je loď Dragon, ktorá priviezla zásoby na Medzinárodnú vesmírnu stanicu. (AP Photo/Terry Renna)

india greenpeace.jpg

5. Greenpeace po indicky. Aktivisti, protestujúci proti ničeniu pralesov v krajine, rozvinuli na známom monumente Štyri veže v meste Hyderabad plagát s podobizňou premiéra Manmohana Singha. (AP Photo/Mahesh Kumar A.)

Peru fest (SITA).jpg

6. Zabudnite na konské dostihy, v Peru si zamilovali preteky mačiek. Fotografia je z oslavy v meste La Quebrada, ktoré si každoročne uctieva svoju patrónku čiernej pleti, svätú Efigéniu. (AP Photo/Rodrigo Abd)

Merkel raus (SITA).jpg

7. Nemecká kancelárka zavítala do krízou zmietaného Grécka, kde je mimoriadne neobľúbená. Ako inak, nezaobišlo sa to bez masových protestov. (AP Photo/Nikolas Giakoumidis)

alaska.jpg

8. Chladná, ale krásna krajina. Na obrázku sú turbíny veternej elektrárne a nad aljašským mestom Kodiak city, ktoré je však zahalené do hmly. (AP Photo/Kodiak Daily Mirror, James Brooks)

lidoce.jpg

9. Prezident NSR Joachim Gauck navštívil Česko a spolu so svojim rezortným kolegom Václavom Klausom sa odhodlal do Lidíc, obce, ktorú nacisti počas druhej svetovej vojny vyvraždili. (AP Photo/Petr David Josek)

let.jpg

10. Takýto pohľad bude možno čoskoro minulosťou. Letanovce totiž po rokoch čakania dostanú financie na dokončenie nájomných bytov, kam by sa následne mali presťahovať Rómovia z miestnej osady. Foto: SITA/Rastislav Ovšonka

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok