Odbojný starosta: Najprv distribuoval ivermektín, teraz žiada otvárať prevádzky

TA3
8.4.2021 07:00

Až pandémia Covid-19 ukázala, aká dôležitá je úloha samospráv. Zapojili sa do testovania, zapojili sa do vymáhania opatrení, pomáhali svojim obyvateľom s bežnými dennými starosťami. A tých priniesla pandémia viac ako dosť.

Odbojný starosta: Najprv distribuoval ivermektín, teraz žiada otvárať prevádzky
TASR/František Iván(ilu)

Riešenie denných problémov ľudí drží starostov pri zemi. Bratislava s centrálnymi úradmi ďaleko, Pánboh vysoko- a ľudia si musia pomôcť ako môžu.

Jednou z najvýraznejších a najmenej konformných tvárí komunálnej politiky je starosta obce Dvory nad Žitavou Branislav Becík. Syn známeho politika Stanislava Becíka zaujal pozornosť verejnosti svojimi aktivitami, o ktorých informuje cez sociálne siete. Ako jeden z prvých zásobil obec ivermektínom, distribuoval občanom respirátory aj vitamínové balíčky, teraz hovorí o potrebe otvárať drobný biznis, ktorý počas pandémie trpí.

Starosta Branislav Becík dnes prijal pozvanie do relácie Tak takto?! S Ankou Žitnou o 12:30 bude hovoriť o tom, čím žijú počas pandémie bežní ľudia na slovenských dedinách. Reč bude aj o krachu malých prevádzok a o tom, či sa z neľahkej situácie bude dať dostať.

Témy: Bratislava
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok