Fanúšikovia Trnavy neuniesli prehru, porozbíjali hráčom autá

TASR
6.10.2012 13:18

Futbaloví priaznivci Spartaka Trnava nahnali strach vedeniu klubu i samotným hráčom po prehratom ligovom zápase na pôde MFK Košice (0:1). Po nočnom príchode do Trnavy čakali viacerých hráčov rozbité autá, pričom opití priaznivci vnikli aj do klubového autobusu a hráčov na 40 minút spovedali v kabíne.

Fanúšikovia Trnavy neuniesli prehru, porozbíjali hráčom autá

Trnavských hráčov napadli vlastní fanúšikovia, ktorí len ťažko prežívajú ďalšiu ligovú prehru. Odlepiť sa z poslednej priečky v Corgoň lige sa im zatiaľ nedarí. "Sklamaní hráči sa spolu s realizačným tímom vrátili krátko po polnoci domov. Tam ich však čakalo nepríjemné prekvapenie. Podľa zdroja, ktorý si neželá byť menovaný, po príchode autobusu v sobotu o jednej ráno, čakalo na hráčov a trénerov asi tridsať fanúšikov. Väčšina z nich bola zjavne pod vplyvom alkoholu, iní boli zamaskovaní v kuklách. Mnohí z nich vbehli do klubového autobusu, ďalší aj do kabíny, kde následne rozkopali všetko, čo im prišlo do cesty," uvádza internetový portál.

Ďalšie prekvapenie čakalo niekoľkých hráčov po príchode na parkovisko. Mnohé z áut patriace hráčom boli porozbíjané, na ďalších boli rozkopané sklá. "V tomto smere už trestné oznámenia riešia trnavskí policajti. K fyzickému napadnutiu s najväčšou pravdepodobnosťou podľa nemenovaného zdroja nedošlo. Avšak, podľa vyhrážok, ktoré fanúšikovia adresovali trnavským hráčom, k fyzickému útoku príde, ak Spartak Trnava nezíska tri body v najbližšom domácom zápase proti obhajcovi ligového titulu zo Žiliny. Až po štyridsiatich minútach, počas ktorých boli hráči nútene v kabíne s fanúšikmi, mohli odísť domov," uzatvára svoje konštatovanie portál profutbal.sk.


Nepríjemnú záležitosť na štadióne Antona Malatinského potvrdil v sobotu aj PR a event manažér Marek Ondrejka. "Môžem zatiaľ len potvrdiť, že k nepríjemnému incidentu došlo. Súčasne hráči ani vedenie klubu zatiaľ nevydali k tomu žiadne stanovisko. Stane sa tak však v priebehu víkendu, kedy si predstavitelia vyhodnotia tieto udalosti. Zatiaľ sa však nerozhodovalo ani o pozícii trénera Hoftycha," povedal pre TASR Ondrejka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok