Ronaldo od hnevu zahodil pásku, mohla by pomôcť s liečbou chlapca

TA3 TASR
30.3.2021 13:53

Kapitánska páska, ktorú portugalský útočník Cristiano Ronaldo od zlosti hodil o zem po jeho nesprávne neuznanom góle v kvalifikačnom dueli futbalových MS 2022 v Belehrade, putuje v Srbsku do dražby. Tamojšia charitatívna organizácia chce jej predajom pomôcť v liečbe šesťmesačnému chlapcovi so spinálnou svalovou atrofiou.

Ronaldo od hnevu zahodil pásku, mohla by pomôcť s liečbou chlapca
TASR/AP

Ronaldo si mal v zápase s domácim Srbskom (2:2) v nadstavení pripísať na konto víťazný zásah, keď lopta po jeho strele prešla celým objemom za bránkovú čiaru. Iný názor však mali rozhodcovia, ktorí nemali k dispozícii systém VAR ani technológiu na bránkovej čiare a gól neuznali. Ronaldo si za protesty vykoledoval žltú kartu a poriadne rozčúlený pri odchode do kabín šmaril kapitánsku pásku na zem.

Tú neskôr zdvihol jeden zamestnanec štadióna a venoval ju charitatívnej organizácii, ktorá ju od utorka ponúka v tri dni trvajúcej online dražbe. Portugalský kanonier mal po zápase na holandských rozhodcov ťažké srdce.

"Byť kapitán reprezentácie je pre mňa česť a jedna z vecí, na ktorú som najviac hrdý. Vždy budem bojovať za Portugalsko, to sa nikdy nezmení. Ale niekedy je naozaj ťažké sa s niektorými vecami vyrovnať. Najmä ak máte pocit, že ublížili celému národu," hneval sa Ronaldo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok