Pošty radia vybaviť si neodkladné záležitosti ešte pred sviatkami

TA3 TASR
30.3.2021 11:29

Pobočky Slovenskej pošty budú počas veľkonočných sviatkov, teda od piatka 2. apríla do pondelka 5. apríla, zatvorené. Doručenie sobotnej tlače na celom území Slovenska bude zabezpečené, upozornila Slovenská pošta.

Pošty radia vybaviť si neodkladné záležitosti ešte pred sviatkami
SITA/Marko Erd (ilu)

"Zákazníkom preto odporúčame, aby si neodkladné záležitosti vybavili ešte pred sviatkami. Aktuálne otváracie hodiny konkrétnej pošty si môžu preveriť na stránke Slovenskej pošty www.posta.sk alebo v mobilnej aplikácii Slovenskej pošty," uviedla hovorkyňa Iveta Dorčáková.

Hovorkyňa pripomenula, že stále platia protipandemické opatrenia nariadené Úradom verejného zdravotníctva, podľa ktorých je počet zákazníkov v priestoroch pobočiek obmedzený. Zároveň musia byť dodržiavané dvojmetrové vzájomné odstupy, čo platí aj pre zákazníkov, čakajúcich pred pobočkou.

Do priestorov pobočky môžu vstúpiť iba tí zákazníci, ktorí budú mať riadne nasadený respirátor. "Odporúčame priniesť si rukavice a vlastné pero, pri úhrade platieb sa odporúča uprednostniť platobnú kartu. K dispozícii je aj dezinfekcia rúk," dodala Dorčáková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok