Slováci si budú musieť poradiť bez Škriniara, v Interi sa šíri nákaza

TA3 TASR
18.3.2021 15:26

Obranca Milan Škriniar pravdepodobne nebude k dispozícii slovenskej futbalovej reprezentácii v troch marcových kvalifikačných zápasoch MS 2022. Dôvodom je, že v kádri Interu Miláno sa šíri koronavírus a líder talianskej Serie A nepustí žiadneho zo svojich hráčov na reprezentačné zrazy.

Slováci si budú musieť poradiť bez Škriniara, v Interi sa šíri nákaza
TASR/AP

Pozitívny test mali vo štvrtok dvaja hráči "nerazzurri" - Stefan de Vrij a Matias Vecino. Ešte v stredu večer sa dozvedel o ochorení brankár Samir Handanovič. Deň predtým mal pozitívny test aj Danilo D'Ambrosio. Inter sa mal v sobotu stretnúť so Sassuolom v rámci 28. kola Serie A. Duel však stopli miestne zdravotnícke orgány (ATS) a zastavili všetky aktivity klubu na najbližšie štyri dni.

V pondelok "modro-čierni" absolvujú sériu testov, po ktorých sa činnosť klubu prehodnotí. ATS tiež upresnilo, že futbalisti Interu sa nebudú môcť hlásiť na reprezentačných zrazoch. Týkať by sa to malo aj Škriniara, ktorý by v tom prípade nemohol pomôcť národnému tímu na Cypre (24. marca) i v domácich súbojoch s Maltou (27. marca) a Ruskom (30. marca).

Škriniar by v tom prípade nemohol pomôcť národnému tímu na Cypre (24. marca) i v domácich súbojoch s Maltou (27. marca) a Ruskom (30. marca).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok