Televízia TA3 vymenovala obchodného riaditeľa

TA3
15.3.2021 10:21

Na čele obchodného oddelenia televízie TA3 je od 15. 3. 2021 oficiálne Julián Lukáček, ktorý túto pozíciu zastával niekoľko mesiacov v poverení. Julián Lukáček je súčasťou tímu TA3 od roku 2011, obchodným aktivitám v mediálnej oblasti sa venoval aj pred príchodom do televízie.

Televízia TA3 vymenovala obchodného riaditeľa
TA3

Mirjana Hron Sikimič, generálna riaditeľka TA3:

„Obchodný tím TA3 neprichádza viesť človek z vonku, ale skúsený manažér z vlastných radov. Okrem toho, že je Julián výborný obchodník, je aj človek absolútne znalý televízneho a mediálneho prostredia. Počas predošlých mesiacov si získal moju dôveru a som veľmi rada, že je súčasťou môjho tímu. Úprimne sa teším, že obchod sa bude rozvíjať práve pod jeho taktovkou.”

 

Julián Lukáček, obchodný riaditeľ TA3:

„Chcem sa poďakovať vedeniu televízie TA3 za dôveru, ktorú do mňa vložilo. Verím, že zužitkujem moje dlhoročné obchodné skúsenosti z pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu. Svoj profesijný život som spojil s TA3 pred desiatimi rokmi po predchádzajúcom pôsobení v printovom a rádiovom prostredí. Televízia je úžasný živý organizmus plný ľudí, ktorí s ňou žijú 24 hodín denne, 7 dní v týždni a to ma motivuje každý deň. Tento rok nás čakajú mnohé náročné výzvy, verím, že spoločne ich zvládneme.“

Témy: TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok