Bugár v TA3: S takou silou v parlamente by boli voľby trestuhodné

TA3
14.3.2021 13:20

"Viete si predstaviť, že pán Matovič sa zdvihne a odíde? Ja nie," odpovedal na otázku o riešeniach súčasnej vládnej krízy v TA3 bývalý politik Béla Bugár. V relácii V politike sa vyjadril aj k ruskej vakcíne Sputnik a jej "vítaniu" na letisku v Košiciach.

Bugár v TA3: S takou silou v parlamente by boli voľby trestuhodné
TA3

Kritizoval nezrozumiteľnosť opatrení

V prípade ak má vládna koalícia 95 poslancov v parlamente, je podľa Bugára trestuhodné premýšľať nad predčasnými parlamentnými voľbami.

Potrebujeme ministra, ktorý bude dosť akcieschopný a samostatný, povedal v TA3 Bugár s tým, že nový minister zdravotníctva by mal byť samostatný aj od premiéra a vedieť sa postaviť za dobré riešenia aj keď ich neprijme vláda.

Bugár takisto kritizoval komunikáciu pandemických opatrení. Spomenul pendlerov, ktorým sa často menia podmienky vstupu na Slovensko. Bugár sa tiež pýta, ako mohla vláda pripustiť, aby pozitívne osoby mohli chodiť na nákupy. Vláda mala podľa neho radšej investovať financie do toho, aby s nákupmi pomohli samosprávy.

Bugár: Iné vakcíny sme nevítali

Napätie v ľuďoch podľa Bugára rastie, a budú ho chcieť niekde "ventilovať". Momentálne podľa neho "ventilujú" nespokojnosť podpisovaním "hárkov". Vláda sa musí podľa Bugára pričiniť o to, aby ľudia povedali, že sa situácia konečne zlepšuje.

Bugár V politike kritizoval postup príchodu ruskej vakcíny na Slovensko, ktorý označil za "veľmi zlý", a pripomenul, že iné vakcíny sme na Slovensku nevítali. Uviedol však, že ho počas života očkovali rôznymi vakcínami z Ruska a "nič sa mu nestalo". Premiér mal podľa neho zvoliť rozhodne iný postup.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok