NHL: Tatar žiaril pri demolácii Jets, bol druhou hviezdou zápasu

TA3 TASR
7.3.2021 07:25

Slovenský hokejista Tomáš Tatar sa tromi kanadskými bodmi za asistencie podieľal na triumfe Montrealu nad Winnipegom 7:1 v nočnom súboji zámorskej NHL. Tridsaťročného krídelníka vyhlásili za druhú hviezdu zápasu, prvou sa stal jeho spoluhráč Brendan Gallagher, autor dvoch gólov a jednej asistencie.

NHL: Tatar žiaril pri demolácii Jets, bol druhou hviezdou zápasu
TASR/AP

V 12-zápasovom programe si štatistiky vylepšil aj obranca Andrej Sekera, pri výhre Dallasu nad Columbusom 5:0 si pripísal bod za asistenciu. Hokejisti New Yorku Islanders vyhrali nad Buffalom 5:2, svoju víťaznú sériu natiahli už na štyri stretnutia a patrí im prvá priečka vo Východnej divízii. Posledné Buffalo sa naopak trápi a prehralo už šiesty duel po sebe.

Z triumfu sa tešil aj druhý tím z New Yorku. Rangers zvíťazili na ľade New Jersey 6:3 a naplno bodovali v treťom súboji za sebou. Devils prehrali piatykrát v sérii. V pennsylvánskom derby vyhrali hokejisti Pittsburghu nad Philadelphiou tesne 4:3. Víťazný gól strelil v 51. minúte Jared McCann.

Druhý triumf nad Nashvillom za sebou dosiahla Florida, ktorá v sobotu zvíťazila na jeho ľade 6:2. Hrdinom duelu bol Noel Acciari, ktorý strelil tretí hetrik v kariére.

New York Islanders - Buffalo 5:2


New Jersey - New York Rangers 3:6


Pittsburgh - Philadelphia 4:3


Nashville - Florida 2:6


Arizona - Minnesota 5:2


Montreal - Winnipeg 7:1 /za domácich TATAR 0+3/


Vancouver - Toronto 4:2


Colorado - Anaheim 4:5 pp


Dallas - Columbus 5:0 /za domácich SEKERA 0+1/


Los Angeles - St. Louis 4:3 pp


Edmonton - Calgary 3:2


San Jose - Vegas 0:4

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok