Ľudia sú znechutení, vyhlásil v TA3 Sulík. Vraj nejde iba o Sputnik

TA3
3.3.2021 20:50

Vypukla koaličná kríza. Strany SaS a Za ľudí už toho majú dosť, v hre je rekonštrukcia vlády aj riziko jej rozpadu. Ako sa to vyvinie? Richard Sulík a Veronika Remišová o situácii rokovali aj s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Viac nám už v dnešnej Téme dňa povedal šéf liberálov.

Ľudia sú znechutení, vyhlásil v TA3 Sulík. Vraj nejde iba o Sputnik
TA3

Sulík skonštatoval, že "situácia vôbec nie je dobrá a nejde iba o vakcíny. Matovič sa javí ako nie spôsobilý na to, aby viedol vládu. Podarilo sa mu všetkých rozhádať. Už rok znášam jeho útoky, ale spájať ma s vraždou Jána Kuciaka je trocha cez čiaru." V obyvateľstve prevláda nechuť a rozčarovanie aj pre spôsob komunikácie vlády. Nechce však predčasné voľby, lebo "nikto nechce návrat toho, čo tu bolo predtým".

Strana SaS sa podľa jej šéfa už nechce tváriť, že je všetko v poriadku. Myslí si, že ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu sa zjavne nedarí, ale jeho výmenu Sulík nepovažuje za dostatočnú zmenu. Diskutovať by sa malo o rekonštrukcii vlády a "všetky mená by mali ísť na stôl, vrátane premiéra Matoviča".

K nákupu ruskej vakcíny Sputnik V dodal, že sa síce necíti byť v tejto veci obídený, ale "asi by sa patrilo informovať o tom vládu, alebo aspoň ministra zahraničných vecí".


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok