V Dukle končia Bombic, Hála a Fabuš

TASR
30.9.2012 13:15

Mimoriadne zlý štart do novej extraligovej sezóny momentálne zažívajú v hokejovej Dukle Trenčín. Zverenci trénerskej dvojice Róbert Kaláber, Jozef Daňo sú po piatich kolách na poslednom mieste bez zisku čo i len jedného bodu.

V Dukle končia Bombic, Hála a Fabuš
SITA

Naposledy prehrali vojaci vo Zvolene, kde im na prípadný úspech nestačilo ani päť strelených gólov, pretože sami inkasovali ešte o dva viac.

"Nad našim zlým štartom do nového ročníka sa podpísali aj zranenia. Máme ich šesť a to je celá päťka. Navyše sa na nás lepí aj smola. Absolvovali sme dlhú, kvalitnú prípravu, odohrali veľa dobrých zápasov. Momentálne sme síce dole, no už v stretnutiach doma s Košicami a aj vo Zvolene chlapci dokázali zdvihnúť hlavy. Verím, že sa to zlepší," uviedol pre TASR generálny manažér Dukly Andrej Kollár.

Vedenie Dukly urobilo v súvislosti so zlým štartom aj prvé opatrenie smerom do hráčskeho kádra. "Po vzájomnej dohode sme ukončili spoluprácu s obrancom Františkom Bombicom. A mužstvo opustil bez udania dôvodu aj brankár Miroslav Hála. V pondelok sa touto situáciou budeme zaoberať," dodal Andrej Kollár.


František Bombic stihol odohrať za Duklu štyri zápasy, ani v jednom však nebodoval. Brankár Hála odchytal len dva súboje, zo 63 striel pustil za svoj chrbát 11 gólov (6,46 priemerne na zápas) a mal 82,53 percentnú úspešnosť zákrokov.


Podľa klubovej internetovej stránky skončil v Dukle aj útočník Peter Fabuš, ktorý odletel do Bieloruska.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok