FOTO našich čitateľov: Pozrite si Tatry aj zasnežený Sivec

TA3
26.2.2021 15:53

Na Slovensku máme krásnu prírodu, ktorej návštevy sú za istých podmienok povolené aj počas lockdownu. Inšpirujte sa krásnymi fotografiami od nášho čitateľa Juraja Seilera z Bielovodskej doliny, Lysej Poľany, Podbanského a Sivca pri Ružíne.

FOTO našich čitateľov: Pozrite si Tatry aj zasnežený Sivec
Foto: Juraj Seiler

Fotografie nás zavediedli do Tatier aj ďalej na východ, k priehrade Ružín. Podbanské je najzápadnejšou tatranskou turistickou osadou, nachádza sa na rozhraní Západných a Vysokých Tatier. Autora fotografií zaujal výhľad na Kriváň a horský potok. Lysá Poľana je osada na severnej strane Vysokých Tatier, je takmer 1000 metrov nad morom. Môžeme obdivovať pravú zimnú scenériu a dramatickú oblohu. Bielovodskú dolinu zachytil fotograf s čerstvou snehovou nádielkou, dominantná je ostrá horská panoráma.

Z priehrady Ružín vedie turistická trasa na Sivec, ktorý s nadmorskou výškou len 781 metro možno neohúri, ale patrí k najkrajším vyhliadkovým vrchom na východe Slovenska. Minulý víkend bol zasnežený a ponúkal pekné výhľady na zimnú krajinu.

Máte aj vy pekné fotky z prírody? Pošlite nám ich na web@ta3.com a doplňte krátku informáciu o čase, lokalite a trase, kde zábery vznikli.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok