PR správa Spoločnosť

Ktoré tenisky budú túto sezónu najviac trendy? Prezradíme vám to

PR
23.2.2021 08:05

Mať v šatníku niekoľko párov tenisiek je dnes už samozrejmosťou. Aké sú najnovšie trendy spojené s teniskami? Asi vás neprekvapíme, keď vám prezradíme, že ide predovšetkým o obnovenie a oživenie minulých štýlov - koniec koncov štýl a móda sa pravidelne vracajú. Je však dôležité držať krok s tým, čo je aktuálne, a tak sme si pre vás pripravili článok, v ktorom sa dozviete, po ktorých typoch tenisiek je dobré siahnuť s prichádzajúcou jarou a novou sezónou.

Ktoré tenisky budú túto sezónu najviac trendy? Prezradíme vám to
encierro / Shutterstock.com

Biele tenisky sú základom každého šatníka

Trend klasických minimalistických tenisiek bielej farby je v súčasnosti opäť obľúbený nielen u mužov, ale rovnako aj u žien. Hodia sa k ležérnejšiemu štýlu, ale nič nimi nepokazíte ani v prípade elegantnejšieho outfitu. Biele tenisky by mali byť bezpochyby súčasťou každého šatníka, zachránia vás vždy, keď to budete potrebovať. Ich jedinou nevýhodou je to, že sa ľahko znečistia a neodporúčame ich preto nosiť v daždivom počasí alebo na špinavých miestach. Pravidelnou starostlivosťou o biele tenisky však dosiahnete to, že vám vydržia dlhé obdobie.

Klasické tenisky nikdy nesklamú

Väčšina trendov v obuvi časom ustúpi či pominie, ale klasické tenisky v neutrálnych farbách od známych značiek ako Vans, Converse, Nike či Adidas majú svoje stále miesto v nejednom šatníku. Široký výber pánskych tenisiek značky Adidas nájdete v internetovom obchode CCC: https://ccc.eu/sk/panske/znacky/adidas. Vďaka teniskám bude každý váš outfit jedinečný a štýlový a vy zaujmete okolie už na prvý pohľad. Neváhajte a zadovážte si nový pár tenisiek ešte dnes!

Tenisky v neutrálnych farbách sú stále IN

Jedným zo staronových trendov sú tenisky v neutrálnych farbách. Túto sezónu siahnite po námorníckej modrej alebo svetlej olivovej. Sú to síce neutrálne farby, no vizuálne zaujmú oveľa viac ako napríklad obyčajná hnedá. Ak chcete skúsiť niečo odvážnejšie, zvoľte tmavšiu olivovú. Všetky spomenuté farby sú oveľa zaujímavejšie na nosenie ako obyčajný čierny alebo hnedý semiš. Zároveň sú dostatočne tlmené na to, aby predstavovali všestranné kúsky, ktoré sa dajú ľahko zladiť s akýmkoľvek outfitom. Pri výbere nových tenisiek nezabúdajte aj na to, že spomenutý semiš dodáva jednoduchému, ale štýlovému oblečeniu textúru a šmrnc. Skombinujte ho s kožou alebo s peknou gumovou podrážkou a uvidíte, že to bude stáť za to.

Športové tenisky majú každodenné všestranné využitie

V súčasnosti sú na trhu dostupné rôzne športové tenisky, ktoré sú vhodné na behanie či do posilňovne, no využiť ich môžete aj na bežné nosenie. Jednou z ich najväčších výhod je tá, že sú extrémne pohodlné a zároveň vyzerajú trendy, nech už sa vyberiete na prechádzku do mesta či na večeru s priateľmi.

V priebehu nasledujúceho roka príde ešte nejeden zaujímavý trend spojený s teniskami. Trh bude opäť plný nových a štýlových tenisiek, ktoré sa budú niektorým páčiť, ale iným zas nie. Nemusíte za každú cenu nasledovať všetky prichádzajúce trendy. Pamätajte na to, že pri výbere nových tenisiek je najdôležitejšie, aby ste sa v nich cítili pohodlne a príjemne. Nech už preferujete ktorýkoľvek štýl tenisiek, určite ho nájdete v niektorej z predajní reťazca CCC. Vyberte si tenisky, ktoré sú nielen praktické, ale aj štýlové a trendy. Tenisky si môžete bez problémov kúpiť aj online, priamo z pohodlia vášho domova. Nečakajte už na nič a oživte svoj šatník novými pármi tenisiek ešte dnes!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok