Výber vysokej školy má uľahčiť študentský veľtrh

SITA
29.9.2012 09:24

Pomôcť študentom vybrať si vysokú školu chce medzinárodný študentský veľtrh Akadémia&Vapac. Jeho 16. ročník sa uskutoční pod záštitou podpredsedu Európskej komisie Maroša Šefčoviča od 9. do 11. októbra v priestoroch AEGON arény Národného tenisového centra v Bratislave.

Výber vysokej školy má uľahčiť študentský veľtrh
SITA

Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka podujatia Daniela Kráľovičová.

Na veľtrhu sa budú prezentovať slovenské a zahraničné vysoké školy, vzdelávacie inštitúcie, ale aj zamestnávateľské organizácie, ktoré poskytnú budúcim absolventom stredných škôl informácie o ďalšom štúdiu na vysokých školách v akademickom roku 2013/14 a možnostiach zamestnania sa v jednotlivých regiónoch Slovenska a v zahraničí.

Na veľtrhu sa bude prezentovať 232 vystavovateľov, ktorých prezentujú zástupcovia škôl, fakúlt a riaditelia. Počas veľtrhu sa budú konať informačné semináre pre študentov a osobitne pre pedagógov a výchovných poradcov. Podľa organizátorov si študentský veľtrh za uplynulé roky získal medzi študentmi a pedagógmi obľubu, o čom svedčí fakt, že ho každoročne navštívi viac ako 10-tisíc študentov stredných škôl zo všetkých regiónov Slovenska.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok