Sulík nevylúčil predčasné voľby: Neviete, čo sa zrodí Matovičovi v hlave

TA3
8.2.2021 13:14

Vydrží súčasná vládna koalícia? Minister hospodárstva a predseda SaS sa vyjadril, že je pripravený fungovať až do volieb. Pri chaotickom štýle vládnutia premiéra Igora Matoviča sa však podľa neho nedajú vylúčiť ani predčasné voľby.

Sulík nevylúčil predčasné voľby: Neviete, čo sa zrodí Matovičovi v hlave
TASR/Martin Baumann

"Igor Matovič sa už niekoľkokrát vyhrážal, že podá demisiu. Nikdy neviete čo z neba spadne a čo sa zrodí Igorovi Matovičovi v hlave a zrazu bum bác, a môže byť vláda v demisii, respektíve bez premiéra," povedal pre SME Sulík s tým, že ak sa na trikrát nepodarí zostaviť novú vládu, tak tiež prídu predčasné voľby.

Sulík tvrdí, že on sám si už zvykol. "Som prispôsobivý typ," vysvetlil predseda SaS. Venuje sa svojej práci na ministerstve hospodárstva, kde má výsledky. "Zasadnutia vlády nejako prežijem," zhrnul.

Matovič v nedeľu v relácii V politike uviedol, že si stojí za slovami, že šéf SaS Richard Sulík môže za tisícky životov. Odvolať ministra hospodárstva a riskovať, že by "rozbil koalíciu ako za vlády Ivety Radičovej" by však podľa neho bolo nezodpovedné voči Slovensku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok