V centre Bieloruska sa podpálil muž, previezli ho do nemocnice

TA3 TASR
22.1.2021 14:43

V centre bieloruského hlavného mesta Minsk sa pred sídlom vlády podpálil muž. Informoval o tom nezávislý server TUT s odvolaním sa na očité svedectvá a nakrútené videá. Zraneného muža odviezla sanitka do nemocnice.

V centre bieloruskej metropoly Minsk, pri budove vlády na Námestí nezávislosti, sa podpálil v piatok 35-ročný muž. Skončil so zraneniami v nemocnici. Vyšetrovací výbor objasnil, že sa polial dosiaľ neidentifikovanou tekutinou. Informoval o tom spravodajský portál Tut.by a zverejnil aj video a fotografie z incidentu, ktoré mu zaslali očití svedkovia.

Podľa portálu horiaceho muža uhasili ochrankári pomocou hasiacich prístrojov, na miesto dorazila sanitka a zraneného odviezla do nemocnice. Ministerstvo vnútra uviedlo, že hneď, ako budú známe všetky okolnosti prípadu vrátane identity muža, bude o tom informovať. Ministerstvo zdravotníctva neskôr informovalo, že obeť je v bezvedomí. Pri prvotnom vyšetrení mu pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci diagnostikovali popáleniny na viac ako 50 percentách tela.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok