Predstavujeme vám novinku na TA3: Prichádza Nová Európa

TA3
22.1.2021 09:59

Od nedele prichádza na obrazovky relácia Nová Európa, ktorá vás oboznámi so všetkými novinkami prichádzajúcimi z Bruselu.

Predstavujeme vám novinku na TA3: Prichádza Nová Európa
TA3

Nová Európa je relácia, ktorú Televízia TA3 zaraďuje od 24. januára 2021 do svojej programovej štruktúry. Nový formát prinesie divákom informácie ako Európska Únia ovplyvňuje zmeny v spoločnosti, v ekonomike a v živote občanov Slovenska počas krízy Covid-19.

Európska únia v súčasnosti pomáha tlmiť hospodársky úpadok a reštartovať európske ekonomiky prostredníctvom nového sedemročného rozpočtu ako aj Plánu obnovy. Pre úspešné zapojenie a využitie tohto európskeho úsilia je rozhodujúce vyznať sa v pomocných krokoch a úspešne ich uviesť do praxe aj na Slovensku.

Cieľom televízneho programu „Nová Európa“ je zvyšovať informovanosť a povedomie občanov Slovenska o opatreniach EÚ v boji s koronakrízou, predstavovať úlohy Európskeho parlamentu v tomto procese, ako aj informovať o tom, ako európsku pomoc Slovensko využíva.

Všetkými aktuálnymi informáciami a novinkami prichádzajúcimi z Bruselu vás v relácii Nová Európa prevedie moderátor Tomáš Verníček.

insta_0a140371-984a-120f.png
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok