Zverejňujú nahrávku z vlády. Má dokázať, že Sulík zavádza

TA3 TASR
13.1.2021 14:06

Vláda zverejní zvukovú nahrávku z časti pondelkového rokovania kabinetu, ktorá sa týkala plošného testovania. Schválenie tohto návrhu zverejnil kabinet ako dodatočne dodaný bod. Má to dokázať zavádzanie zo strany Richarda Sulíka. Na tlačovej konferencii pred zasadnutím vlády uviedol minister obrany Jaroslav Naď, že Sulík, ktorý plošné testovanie na verejnosti kritizuje, na poslednom zasadnutí ministrov s plánom súhlasil.

Zverejňujú nahrávku z vlády. Má dokázať, že Sulík zavádza
TASR/Jaroslav Novák

"On explicitne povedal, že je za návrh predsedu vlády," poznamenal Naď. Pokračuje, že následne sa z médií dozvedel, že Sulík je proti plošnému testovaniu. "Stalo sa to x-krát, na vláde bolo povedané niečo, čo bolo potom mediálne prezentované inak zo strany Sulíka," hovorí minister obrany s tým, že jeho "to už prestáva baviť".

Igor Matovič: “Lož nemôže byť donekonečna pracovným nástrojom. Bohužiaľ, stalo sa pravidlom, že náš kolega na vláde hovorí niečo úplne iné, ako následne komunikuje v médiách.”

Premiér Igor Matovič na margo Sulíka povedal, že "narába s pravdou svojským spôsobom". Avizoval, že sa o tom budú ministri rozprávať na vláde. "Raz a navždy to treba nejako rozseknúť. Takto sa fungovať nedá,"skonštatoval.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok