Polícia volá k štedrovečernému stolu aj kvetinárku Evu

TA3 SITA
18.12.2020 11:40

Policajný zbor v rámci vianočnej kampane upozorňuje na pátranie po Eve Zámečníkovej. Ako uvádza na sociálnej sieti, hľadaná je odsúdená na sedem rokov za prípravu úkladnej vraždy.

Polícia volá k štedrovečernému stolu aj kvetinárku Evu
TASR/Martin Baumann

Česká podnikateľka, ktorá na Slovensku mala veľkosklad s kvetinami, od začiatku tvrdila, že je nevinná. Dôvodom, prečo sa chcela zbaviť manžela, je podľa korunného svedka aj to, že nechcela „živiť darmožráča“. "Objednala si si vraždu, my ti objednáme pobyt na Slovensku," píše polícia na Facebooku. Polícia upozorňuje na najhľadanejšie osoby v rámci vianočnej kampane, ktorej cieľom je „pútavo a masovo zaujať verejnosť s úmyslom získania informácií vedúcich k ich vypátraniu“.

Tento rok je hlavným motívom kampane virtuálna pozvánka k štedrovečernému stolu. Fiktívna večera bude organizovaná na adrese Chorvátska 5 v Bratislave, čo predstavuje sídlo Ústavu na výkon väzby a Ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

Vtipným spracovaním serióznej témy chce polícia osloviť čo najväčšie publikum. Minuloročná vianočná kampaň priniesla pozitívny výsledok, na základe zverejneného statusu boli získané informácie k vtedy dlhoročne nezvestnému Henrichovi Sz., členovi gangu takáčovcov. Muž bol vďaka kampani zatknutý.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok