PR správa Spoločnosť

Ako postupovať pri plánovaní svadby?

PR
15.12.2020 06:00

Tento rok sa niesol v znamení pandémie a viaceré páry museli svoju svadbu preložiť na ten nasledujúci. Stresy s tým spojené by najlepšie vedeli opísať práve tie páry, ktoré svoj deň D museli presunúť na ďalší rok, či dokonca na neurčito.

Ako postupovať pri plánovaní svadby?
Rawpixel.com / Shutterstock.com

Ak vás na budúci rok čaká svadba, ako by ste mali postupovať pri plánovaní svadby?

Určite si termín a vyberte si miesto, kde sa bude konať hostina

Ako prvú vec, čo by ste mali riešiť, je výber termínu a výber miesta, kde sa bude konať svadobná hostina. Akonáhle muž navlečie na prst svojej vyvolenej luxusný zásnubný prsteň, snúbenci by ako prvú vec mali hľadať práve vhodný termín a miesto. Ak máte vybratý konkrétny termín, budete tomu musieť prispôsobiť výber miesta. Niektoré páry už vopred vedia, v akom termíne chcú mať svadbu, nakoľko daný dátum pre nich niečo znamená. Niektoré páry však uprednostňujú skôr konkrétne miesto a výber termínu prispôsobujú práve voľným termínom, ktoré ponúkajú majitelia daných priestorov.

Výber termínu a výber miesta by sa mal riešiť ako prvý práve kvôli rýchlemu obsadeniu tých najatraktívnejších termínov. Viaceré priestory avizujú už rok vopred plnú obsadenosť termínov. Táto činnosť vás bude možno zo začiatku stresovať, nakoľko výber miesta je potrebný prispôsobiť aj vzdialenosti od miesta, kde sa bude obrad. Odporúča sa uprednostňovať blízke priestory, aby hostia, ale aj čerství mladomanželia nemuseli dlho cestovať.

Vyberajte fotografa, hudbu a kvetinárstvo

Keď už budete mať vybratý termín a miesto, kde sa bude konať hostina, odporúčame vám vyberať fotografa, hudbu a kvetinárstvo, ktoré vám zabezpečí výzdobu. Pri fotografovi rozhoduje predovšetkým kvalita fotografií, preto by ste mali mať možnosť pozrieť si jeho tvorbu buď na sociálnych sieťach, alebo na jeho vlastnej web stránke. Pri hudbe treba zvážiť, či uprednostníte kapelu, alebo DJ-a. Rozhodovať budú predovšetkým financie a kapacitné možnosti. Väčšinou práve kapely potrebujú viac priestoru na techniku a sú početnejšie.

Čo sa týka výzdoby, aj výber kvetinárstva by ste mali riešiť na začiatku spolu s fotografom a hudbou. Typ výzdoby prispôsobujte priestorom.

Spravte si prieskum medzi klenotníctvami

Ďalším krokom je prieskum medzi klenotníctvami. Pozrite si ponuku klenotníctiev, či už v kamenných predajniach, alebo na internete a hľadajte pekné obrúčky, ktoré budú zdobiť vaše ruky po zvyšok života. Obrúčky sú symbol lásky a vášho zväzku, preto by ste nemali podceňovať výber. Nie je nutné obrúčky objednávať ihneď po zásnubách. Dôležité je mať vybraté a na základe toho si zistíte, kedy si stačí dať obrúčky vyrobiť, aby vám ich stihli vyrobiť do vašej svadby.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok